Flash

2010.12.01. 04:15

...és akkor a trade másik oldala. Egy kis visszaemlékezés kicsi Flashről :)

Flasht 2002ben draftolta a Detroit. Ezután két szezonig a WHL-ben játszott a Moose Jaw Warriorsnál, majd az AHL-ben, előbb Portland Piratesben, majd a Hershey Bearsben. Szezonjaira az AHL és az NHL közötti ingázás volt jellemző, hol teljesítménye, hol rehab céljából.

Tavalyi gyenge PO teljesítménye és az, hogy idén sem talált igazán magára már sejtette azt el fogjuk tradelni, mert az évek alatt remek kis játékos érett belőle és ezért mindig is úgy tekintettünk rá, mint lehetséges csere alap egy jó védő megszerzéséhez.

Flash 238 NHL meccsen 138 pontot szerzett, 60 gólt és 76 asszisztot. Mindössze 84 büntetőpercet szedett össze. NHL rájátszásban 22 meccsen 5 pont. Az AHL-ben 155 meccsen 133 pontot hozott, rájátszásokban pedig 39 meccsen 53 pontot szorgoskodott össze.

 

 

 

Köszönjük a sok szép emléket és további, sikerekben gazdag emléket kívánunk neki :) ...és akkor egy kis nosztalgia :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása