Mi lesz veled Varly?!

2011.06.08. 13:37

Semyon Varlamov sorsa egyre ködösebbé válik, ahogy közeledik a szabadügynök piac nyitánya. Varlamov 2009-ben és 2010-ben is váltotta José Theodore-t a kapuban a playoffban. Idén úgy nézett ki még a Winter Classic után egy hónappal is, hogy stabilan PO kapus lehet, ám folyamatos sérülései miatt Michal Neuvirth került a rangsorban elé.

Ez még nem is lett volna túlzottan nagy probléma, ám láthattuk, hogy Braden Holtby nagyszerű fejlődésen megy keresztül és helyet fog követelni magának a csapatban előbb vagy utóbb. Az nyilvánvaló mindenki számára, hogy Varlamovnak nem a teljesítményével van a baj, hiszen mutatókban jobb, mint cseh kollégája, ám sérülékenysége miatt nem tud egy igazán ütős évet produkálni, emiatt stabil kezdő kapusként nem tudunk vele számolni. Ezek a tények és most lássuk, mi történhet a közel jövőben, mire számíthatunk szeretett kapusunk sorsával kapcsolatban.

Kevesebb, mint egy hónap van tehát, ám a felek még mindig nem ültek le egymással tárgyalni, a szerződés kiterjesztéséről, ez mindenképpen rossz hír.

GMGM-re nagy nyomás helyezhet, az hogy meg kell próbálnia megtartani olyan embereket, mint Karl Alzner vagy Brooks Laich, valamint jövőre Neuvynak is esedékes lesz a szerződés hosszabbítás, ezért ha van érdeklődés, lehet a választott út Varlamov trade-je lesz, ám minden bizonnyal vissza vágyik hazájába is, KHL érdeklődésben pedig nem lesz hiány. Vajon a csapat és Varlamov szempontjából melyik lenne a legmegfelelőbb út?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr792967691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása