Az első harmadban az Ottawa Regin révén szerzett vezetést de Semin gyorsan tudott egyenlíteni emberelőnyben. Másfél perccel az egyenlítés után Spezza ismét vezetéshez jutatta a vendégeket. A harmadban végig domináló Ottawa Campoli révén kettőre növelte az előnyét.

A második harmadban feltámadt a Capitals. Semin fantasztikus második gólját, kevesebb, mint egy percel belül Green gólja követte.

A harmadik harmad elején Perreault lőtt nagyon szép gólt, ám Spezze második találatával kiegyenlített az Ottawa.

A hosszabbításban Backis kiállítása döntött. Az olimpia óta első pontját szerző Kovalev volt eredményes emberelőnyben.

GOAL SCORERS

OTT:   P. Regin (01:24 - 1st) , J. Spezza (PPG, 04:31 - 1st) , C. Campoli (16:06 - 1st) , J. Spezza (PPG, 05:13 - 3rd) , A. Kovalev (PPG, 04:41 - OT)
WSH:   A. Semin (PPG, 03:01 - 1st) , A. Semin (12:04 - 2nd) , M. Green (12:58 - 2nd) , M. Perreault (00:24 - 3rd)
GOALIES

OTT: B. Elliott (W)
 WSH: J. Theodore (L)

 

 

 

 

 

Three star selections
1st:   JASON SPEZZA
2nd:   ERIK KARLSSON
3rd:   MATHIEU PERREAULT

Szerző: Buchek8

4 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr311885293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hank_moody 2010.04.01. 14:04:08

Hát-hát.... A Montreal kikapott éjjel, így most ők a nyolcadikak, ami nekünk nem a legkedvezőbb... Sajnos úgy nézem az Atlantát elfelejthetjük, mint ellenfél, mivel az utolsó 5 meccsük: WSH, PIT, NJD, WSH, PIT ... Azért annyi előnyünk van, hogy mivel kétszer játszunk még a Bostonnal és az Atlantával, mint két playoff helyért harcoló csapatattal, esetlegesen tudjuk befolyásolni a kimenetelt. Messze álljon tőlem, hogy azt mondjam, hogy "direkt" kapjunk ki, de ha a Montreal lesz a legesélyesebb a 8. helyre és az Atlantának lenne még esélye, akkor talán jobb lenne hagyni őket nyerni :D A Bostont meg megverni ha így le tudjuk őket csúsztatni a 8.ra :p
Végülis majd kiderül még, lehet még Philly vagy extrém esetben Rangers is, majd 2 hét múlva okosabbak leszünk...
Mindenesetre ma nyerni kéne végre és remélem Ovi nagy szerepet vállal most már a góllövésben, hisz éjjel Crosby nem lőtt, Stamkos mondjuk egyet lőtt, de most esély van az élre ugrani, és akkor onnantól lenne mindegyiküknek még 5 meccse... Meg ugye a Sedin bácsinak eléggé megy mostanság és most 3 pont előnnyel várja az utolsó 6 meccset...

Mára győzelmet jósolok, mivel februárban is úgy volt, hogy a Pittsburgh utáni hosszabbításos győzelem után: 0-1-2 volt a következő 3 meccs mérlege akárcsak a mostani Pens elleni szétlövéses győzelem után... :)

Na mindegy, kissé hosszúra sikeredett a comment, de megbocsátható talán így számvitel zh után :D

Ma este szurkoljunk újra együtt kedvenceinkért!

Rock The Fuckin' Red!

Buchek8 2010.04.01. 14:21:00

@hank_moody: érdekes a feltevés, hogy mi is variálhatnánk a 8. hely sorsát de attól félek, hogy mivel sok az esélyes, ők még abba is belekavarnánk és mi járnánk rosszul. Inkább lendüljenek formába ezeken a meccseken és akkor mind1, hogy ki az ellenfél. Zh hogy sikerült? :D

hank_moody 2010.04.01. 16:27:01

@Buchek8: Hát nem tudom... ahhoz képest, hogy 1 napot tanultam nem olyan rossz :
süti beállítások módosítása