Center célpontok?!

2011.05.26. 21:09

A Capitals PK egysége a tavalyi szezont a második helyen fejezte be, köszönhetően egyrészt Dean Evason segédedző remek munkájának, valamint annak, hogy Boyd Gordon, Brooks Laich és Dave Steckel személyében liga top PK embereket tudhatunk magunkénak, akik buli elhozatalban is a top 5-ben vannak. Viszont Stecks-t a deadlinekor eltradeeltük, Gordo és Brooksie pedig július elsejétől UFA státuszban lesz.

Az utánpótlás szekcióban a 25 éves Jay Beagle talán első teljes NHL szezonját kezdheti meg. Igaz ez Cody Eakin-re is, aki Beags-hez hasonlóan sokoldalú játékos, tud játszani szélsőt és centert is.

Lássuk tehát, kik lehetnek a legígéretesebb és leghihetőbb center prédáink.

Scott Nichol (San Jose) - Az elmúlt 4 szezonból kétszer is elmondhatta magáról, hogy a liga legjobb buli elhozója, illetve az utolsó két évben a san joséi PK kulcsfigurája volt. A 36 éves Nichol  keresete $755,000 amerikai dollár volt, ekörüli összegre kellene számolni, ám aggodalomra adna okot sérülékenysége, hiszen utóbbi 6 szezonjából csak kétszer játszott többet 59 mérkőzésnél. 

Marcel Goc (Nashville) - a 2001ben a San José által húzott német fiatalember a nyugati konferencia egyik legjobb védekező csatárává nőtte ki magát. Évi keresete $775,000 amerikai dollár körül alakulna.

John Madden (Minnesota) - Amennyiben ő érkezne, 38 évével a második legidősebb lenne a Caps rosterén, mivel 10 hónappal fiatalabb, mint egykori Michigan Wolverines-es csapattársa, Mike Knuble. Személyében egy nagyon tapasztalt, háromszoros kupagyőztes érkezne a csapathoz. Csapataiban mindig vezette az emberhátrányban eltöltött jégidő kategóriáját, abszolút a liga egyik legjobb PK embere. Tavaly $1.2 millió amerikai dollárt keresett.

Jeff Halpern (Montreal) - Az egykori Capitals csapatkapitány a Montreal legjobb PK emberévé vált, védekező zónabeli buli elhozatalai révén. A 35 éves amerikai fizetése $600,000 amerikai dollárt tenne ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr412935238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása