Kezdjünk aggódni?

2010.12.10. 20:38

Csapatunk hazai pályán szenvedett kiábrándító vereséget a Florida együttesétől, mely után joggal merül fel a kérdés: Kezdjünk aggódni?

A fiúk 36 lövést adtak le Vokoun kapujára, ám egyszer sem ünnepelhettek gólt. Ez még önmagában nem is lenne akkora blama, de tudjuk azt, hogy a csapat rengeteg emberelőnyös és kettős emberelőnyös szituációt hagyott kihasználatlanul.

A Washington Poston jelenleg 1,222-en szavaztak és ebből 39% százelék gondolja úgy, hogy valami nem stimmel...

Helyzetünket tovább súlyosbítja az, hogy 6 játékos nem tudott részt venni az edzésen, hiszen influenzával küzdenek. Brooks Laich, Alexander Semin, Nicklas Backstrom, John Carlson és Boyd Gordon teljesen képtelen volt edzés munkát végezni, míg Mike Green kicsit jégre merészkedett, de Matt Hendricks is azt mondta, hogy napok óta kerüli a hideget.

Ovechkin úgy nyilatkozott, hogy a gólaszály vele kezdődött. Boudrea mester szerint pedig keményebben fognak dolgozni, főleg a kapu előtti "piszkos" zónában.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr612507684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.12.10. 20:41:26

Mivel hétvégén a szalagavatómból kifolyólag, Green becenevével egyenértékű tevékenységet fogok végezni, ezért tiéd a staféta bot :)

BVBDortmundLaci 2010.12.11. 00:04:59

@Buchek8: Eddig is az enyém volt a staféta :P :D
Oksam, akkor megpróbálok mobilnetről alkotni, bár nem lesz egy leányálom :)
Neked pedig jó "Game Over"kedést :D

A cikkről és a csapatról. Összefoglalóból kiindulva valóban nem stimmel valami, ez nem kérdés. Mivel jégkorongozni nem felejtettünk el így valószínűleg mentális problémák lehetnek, amit kizárólag a szakmai stáb tud megoldani, hasznos lenne ha mihamarabb ezt megtenné. Az évek alatt felépített BB rendszer nem hiszem hogy akár még jónéhány sorozatos zakó után kirúgáshoz vezetne, pedig akkor jó lenne rajta elgondolkozni. Egyre jobban száll fel a BB iránti szeretet ködöm, pedig jó edzőnek tartom de egyre inkább úgy érzem hogy nem képes egy bizonyos szint felé lépni

Buchek8 2010.12.11. 08:05:37

@BVBDortmundLaci: Köszi :)

Egyet értek, de Ted szerintem óriási bizalommal van feléje, bár ez meggyengülhet és ha látja - már pedig miért ne látná - hogy nincs már a szeretett csapata hasznára akkor neki is - BB - game over lehet.
süti beállítások módosítása