December 1 vs. St. Louis Blues at Scottrade Center      
Time:
8:00 pm
TV: Comcast SportsNet, Sport 2
Radio: 820AM, 1500AM and XM
Pre-Game: Capitals Report/Pre-Cap Podcast at 2 pm on washingtoncaps.com

Washington Capitals (17-6-2)
St. Louis Blues (12-8-3)

 

 

 

 

Csapatunk ma hajnali kettőtől a Blues csapatával játszik. A mérkőzésen viszont láthatjuk régi "jó" barátunkat, Jaroslav Halakot. A két csapat legutóbbi egymás elleni mérkőzését a Caps nyerte 4-3 arányban még februárban. Az egyik legnagyobb sztárjukat nélkülöző Blues egyenlőre még a vonal fölött tanyázik nyugaton és mivel otthon játszanak nem számíthatunk könnyű meccsre ellenük. A mérkőzést a Sport 2 élőben közvetíti.

ROCK THE RED!!!

Szerző: Buchek8

3 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr312486473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.12.01. 22:24:36

Jól jártunk vele abszolút. Kurva okos trade, kell a fasznak Gonchar meg Kaberle akiért sírtam nyáron. Ezzel hogy Flash távozott Gordon akár 2.soros is lehet, lehet hogy eljött neki a nagy idő!!!Ezzel egyidejűleg két fiatal centerünk MattyPee és a svéd tökk játéklehetőség fog kapni, egyikük pedig standard is lesz. Remek kilátások, mostmár teljesen érzem a csapatot és a lelkem is megnyugodott, de komolyan. Potival megbékéltem, jó lesz a 3.sorba :)
Csak az a Sloan gyerek tűnne el, az lenne az orgazmusok orgazmusa :D

Buchek8 2010.12.02. 01:46:55

Na akkor leccgóóó
süti beállítások módosítása