Győzelem a Gardenben

2010.11.10. 22:39

Csapatunk 5-3ra legyőzte idegenben a Rangers csapatát és ezzel folytatja megkezdett menetelését.

Az első harmadban a Rangers nyitott meg a gólcsapokat, Boyle volt erdményes. Majd a Carlson ellen megítélt emberelőnyt - aminek valljuk be őszintén semmi köze nem volt a szabálytalansághoz - Brooks Laich értékesítette. Ezután Boyle megszerezte a meccsen második gólját és így a Rangers vonulhatott előnnyel a szünetre. A harmadban Green és Dubinsky bunyóztak egyet, ám erre is inkább az volt jellemző, mint Game Over korábbi bunyójára, maszatolás.

A második harmadban Johnny Erskine megszerezte idei első gólját, ezzel 2-2re módosítva az állást. Nem telt bele egy perc sem, Tyler Sloan kapitális hibáját kihazsnálva Derek Boogaard megindult és 234 meccs óta először beköszönt. Ismét a hazaiaknál volt az előny. Green idei 6. és Ovechkin 12. asszisztjából Knubie megszerezte idie második gólját. Döntetlennel vághattunk neki az utolsó felvonásnak, azzal a lélektani előnnyel, hogy eddig mindig sikerült egyenlítenünk.

A harmadik harmadban Matt Bradley gyönyörű kapu mögötti munkájának köszönhetően Matt Hendricks volt eredményes. Hendricks ezzel majdnem Gordie Howe hármast mutatott be, hiszen Erskine góljánál asszisztot jegyzett, ám a tőle már oly megszokottá vált bunyó most elmaradt. 6 másodperccel a vége előtt Brooksie állította be a végeredményt idei 5. góljával, a találatot természetesen üres kapura szerezte.

A csapat egyre jobban játszik, ha a sztároknak nem megy, vagy nem mindnek, akkor a melósok hozzák a meccseket és nagyon sokat tesznek hozzá a csapat egyre stabilabbá váló játékához. Tyler Sloan-nak és Karl Alzner-nek viszont összekell szedniük magukat, itt még elfogadhatók ilyen hibák de itt is csak ritkán lát szívesen az ember ekkora homályokat.

 

GOAL SCORERS

WSH:   B. Laich (PPG, 08:52 - 1st) , J. Erskine (02:34 - 2nd) , M. Knuble (09:18 - 2nd) , M. Hendricks (07:53 - 3rd) , B. Laich (EN, 19:54 - 3rd)
NYR:   B. Boyle (04:02 - 1st) , B. Boyle (PPG, 12:56 - 1st) , D. Boogaard (03:15 - 2nd)
GOALIES

WSH: M. Neuvirth (W)
 NYR: H. Lundqvist (L)

 

 

 

 

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr552440555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása