Magunknak tettük nehézzé

2010.11.04. 03:23

Jeff Schultz Phil Kessel #81 of the Toronto Maple Leafs tries to block the clearing attempt by Jeff Schultz #55 of the Washington Capitals during action December 12, 2009 at the Air Canada Centre in Toronto, Ontario, Canada.A Phaneuf nélkül érkezett Toronto szerezte meg a bedobott pakkot a mérkőzésen, ám egy perc múlva rögtön kétszer kellett a gólvonal elől mentenie a Leafs bekkjének. D.J King megérkezett a negyedik sorba, majd jégre lépését követően abszolút egál meccset "öklözött" Orral. Megnyomtuk a mérkőzés ezen szakaszát, azonban 5 perccel a harmad végét jelző dudaszó előtt Kulemin szerzett vezetést, miután átsétált Steckel és Green között a kapunk közelében. Fahey jó védekezése kellett Kessel ellen nehogy 2 gólosra duzzadjon hátrányunk. Semin a támadó harmadban összeszedett egy buta kiállítást, ezzel vége is lett az első felvonásnak. A második etapban Green PP gólja után Gordon remekbeszabott fonákpasszát követően Chimera vette be a Toronto kapuját. Mikor örülni kezdtünk hogy megfordítottuk a mérkőzést, rögvest növeltük is az előnyünket. Carlson gólja következett, melyben nagy része van a pakk elől a koriját elhúzó Flashnek, ezzel nagy mértékben megzavarva a svéd kapust. Nicky bebiztosíthatta volna vezetésünket ám ziccerben hibázott, de így is nyugodt szívvel vonulhattunk az öltözőbe. Jó hangulatunkat Kaberle és Vertseeg rontota el, a kanadai csapat kiegyenlített. Megzavarodtunk amit Fehr támadó harmadban suhintás miatt összeszedett kiállítása is bizonyított. Kihasználta a lehetőséget Bozak és vezetést szerzett a vendég alakulat. A mérkőzésen két buta kiállítást magának tudó Semin feliratkozott a gólszerzők listájára, emberelőnyből egyenlítettünk. Következhetett a hosszabítás. 4 a 4 ellen Ovechkin szóló következett, Nashville után ismét kiharcolt egy előnyt, azonban most a nagy nyomás ellenére nem sikerült gólra váltanunk. Büntetők következtek, az első sorozatban Nicky és Kessel is hibázott, ám előbb Alex majd Other Alex is belőtte a maga büntetőjét ezzel 2-0ra nyertük a rávezetést és tartottuk otthon a 2 pontot. Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, ezek a hibák melyeket ma elkövettünk a Buffaloban gázoló Boston ellen sokba kerülhet...amely már került is ebben az idényben kétszer.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr602421526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.11.04. 03:29:01

Szégyeljétek az orcátokat, hogy pláne egy tévés meccsen szundiztatok. Tragikus alakok vagytok mindannyian :)
Jóéjt, Let's Go Caps!

Gyengébbek kedvéért ismétlés ma 22:00 Sport2. Csak neh azt is elcsicsikáljátok :P :D

Buchek8 2010.11.04. 13:04:01

@BVBDortmundLaci: A körülmények áldozata lettem :D Néztem a meccset gyönyörűen csak írni nem tudtam mert a futóegereim elrágták a billentyűzetem zsinórját xD

A meccsről: Szegény Green, ritkán segítenek neki. DJ-t nem is értem, a bunyói eddig nem voltak valami hú d emeggyőzőek, jó, persze azt is megértem hogy nem töketlen kisasszonyokkal kezd de nekem eddig csalódás, főleg, hogy a játékhoz nulla amit hozzátesz. Ha nem megy a SOB family egyik tagjának se akkor gáz van, mint láthattuk. Semin olyan buta kiállításokat szedett össze, hogy hihetetlen, de ami nagyobb baj hogy nem nagyon siet vissza kiegészülni. Backstrom ziccerbe gondolkozik, ez sem jó. Ovechkint az ifjú Luke szinte tökéletesen hatástalanította. Knubiet meg nem is értem még mindig :S De az a poén hogy még így is nyertünk. Mondjuk az OT-ben az a sok kapuvas az az ő mákuk volt. Neuvy megint jól tolta, mivel első shootoutján nem kapott gólt, szal a srác remek. Asszem ennyi és egyetértek, ha így játszunk a Boston nagyon megcsap minket.

BVBDortmundLaci 2010.11.04. 14:54:18

@Buchek8: Mindenben egyetértek, Green játéka nagyon tetszetős. Egyedül azonban kevés lesz, hátul vetődik, blokkol szerel, előre ér gólt l, lövőhelyzetet teremt. Pár bekkünk ennek a negyedét nem alkotja...ez a Boston qrva jó, jó lenne összekapni a csapatot!

Buchek8 2010.11.04. 16:28:37

@BVBDortmundLaci: akkor nem vagyok hülye pedig aszittem másodszor is előfordul h nem értünk egyet de nem :D fórumra télleg jöhetnél mer megy a Green szar és Ovechkint védik a bírók duma, érdekes mit képesek belemagyarázni az emberek egy alapvetően szar csapatba...

Buchek8 2010.11.04. 21:38:32

@Buchek8: Jól van, elsimítottuk xD:D

BVBDortmundLaci 2010.11.04. 22:55:02

@Buchek8: meik fórumon égetik a pofájukat az emberkék?! :D

Buchek8 2010.11.04. 23:35:19

@BVBDortmundLaci: centerice xD Majd facebookra menj fel, megjelöltelek egy képen, szerintem tetszeni fog :DxD

BVBDortmundLaci 2010.11.05. 00:07:35

@Buchek8: igen láttam, jót mosolyogtam :)
hank_moody elvtársat visszajelöltem, szal izzítottam az am általam rühellt közösségi oldalon a profilom :D :D

Buchek8 2010.11.05. 00:49:47

@BVBDortmundLaci: :D, remélem a leosztás jó volt :):D

BVBDortmundLaci 2010.11.05. 03:03:39

@Buchek8: Abszolút abszolút :)
Holnap nehéz éjszaka vár ránk...de nagyon várom már, jő erőfelmérő lesz az biztos

Buchek8 2010.11.05. 03:09:54

@BVBDortmundLaci: Bizony, Thomas nagyon nagy formában van, remélem a 7-2 harmadszor is kijön, isteni lenne :) Este 6 után tudom csak megírni a beharangozót szóval viheted a meccset ha gondolod :)

Buchek8 2010.11.05. 03:16:59

ESPN adni fogja, végre :)

hank_moody 2010.11.05. 15:05:14

Na sziasztok!

Néztem a Toronto elleni meccset élőben csak közben tanultam is meg minden és nem volt időm nagyon írni :S Buchek kolléga képe tényleg jó :D
Az előző meccsről annyit, hogy tényleg vicc az, hogy ilyen iszonyat gyenge játékkal nyerni tudunk, de annyiból meglátszik a játékunk minősége, hogy a 8 nyert meccsünkből 3 OT és 1 SO volt...
A Bruins meg igencsak jó csapat, főleg a hátsó szekcióban ami mint tudjuk nem igen a mi csapatunkhoz illő stílus... Megpróbálok hazaérni a meccsre, de ha nem kapjuk össze magunkat, akkor megint megcsaphatnak minket...
Érzésem szerint idei rossz játékunknak (itt főként az első sorra gondolok)legnagyobb oka Backis. Ő az, aki az egész támadójátékot mozgatja, ő teszi jóvá a többieket... Idén valahogy nem úgy mozog, ahogy szokott, és így a többiek se tudnak élni körülötte. Remélem záros időn belül magára talál, és ezzel együtt csapatunk támadójátéka is visszatér a régi kerékvágásba. A Flames elleni meccsen végre láthattunk olyan kombinációk utáni gólókat ami a tavalyi offenzívát mutatta.

Nektek meg tanács, hogy olvasgassátok meccs szüneteiben a facebook Caps-es page-t, érdekes kommenteket szoktak irogatni a szurkolók :)

Este ROCK THE RED!!!

Buchek8 2010.11.05. 18:51:26

@hank_moody: Érdekes meglátás. Utána számoltam egy kicsit. Ha a termelékenysége ezt a szintet tartja, akkor az évvégi pontjai, a tavalyiakhoz képest közel 40%al kevesebbek lesznek, ami kétségbe ejtően magas szám annak tekintetében, hogy a srác acél, hiszen eddig még nem hagyott ki meccset. Ezt tetézem azzal, hogy pontjai 60 valahány százaléka assziszt volt tavaly, akkor nagyban kihat a többi támadóra is. Szóval teljesen igaz amit írtál. DE. Nagyon sokszor nem tudnak mit kezdeni a passzaival(mamutba lövés, Knubie).
süti beállítások módosítása