Mazsolázgatás

2010.11.02. 22:57

 

- Nagyszerű pályafutásának előző 12 szezonjában egyszer sem kezdett ilyen gyengén Mike Knuble, mint ahogy az idei szezont kezdte.

"Őszinte leszek - kezdte mondandóját Knuble. Rendkívüli csalódást okoztam a kezdésemmel. Nagyon, nagyon csalódott vagyok. Második évem kezdetén az emberek azt kérdezhetik "Mi a fenéért vettük ezt a fickót?" Úgy vélem be tudom bizonyítani, hogy miért, kérdés hogy be is bízonyítom-e."

 - Boudreau mester úgy nyilatkozott, kész áll arra, hogy lássa, hogyan funkcionál hosszabb távon a Semin - Backis - Ovi trió.

 - "Sok csatárunk van - mondta Boudreau - Nem padoztathatjuk mindig ugyanazokat a srácokat." - Mondta ezt azzal kapcsolatban, hogy Fehr eltünt a lineupról, mint szürke szamár a ködben.

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr282418385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása