Újabb vereség a Bostontól

2010.10.22. 03:46

Bár csapatunk játéka, különösen a második sor játéka feljavult, mégis súlyosnak mondható és meglepően sima vereségbe szaladtunk bele. A Bruins home openerjéhez méltóan, ellentmondás nem tűrően játszott. Jellemző a meccs képére, hogy ha Thomas nem hibázik óriásit, akkor felőlünk akár kapott gól nélkül is zárhatta volna a meccset. Támadó játékunk rengeteg helyzetet szült, de a helyzetkihasználással akadtak gondok. Amikor pedig már az is ment volna akkor: "Oh My Godness , Thomas with an awesome saves." A mi oldalunkról kiemelhető a meccs Caps-es emberének megválasztott Johansson, reméljük teljesítményének köszönhetően megragad a második sorban. Chimera is remekül játszott megint, szerzett is egy potya gólt, Knubie küzdött, Varly pedig a 4 kapott gól ellenére remekül védett.

Negatívumként kell említeni Poti illetve Carlson játékát. A meccs legnagyobb megválaszolatlan kérdései, hogy Carlson és Alzner miért szerepeltek külön párban, illetve, hogy Neuvy-t miért hozta be BB mester fél percre. Ezt csak ő tudja, de gyanítom, hogy talán még ő se.

Emberhátrányos védekezésünk összeomlott az este folyamán, 3 gólt kaptunk emberhátrányban. Ezen a két meccsen derült ki igazán, hogy Mike Green milyen fontos alapköve a védelemnek.

GOAL SCORERS

WSH:   J. Chimera (09:27 - 3rd)
BOS:   M. Ryder (PPG, 19:32 - 1st) , J. Caron (02:22 - 2nd) , N. Horton (PPG, 12:16 - 2nd) , Z. Chara (PPG, 19:44 - 3rd)
GOALIES

 BOS: T. Thomas (W)

Szerző: Buchek8

2 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr642390057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.10.22. 21:30:40

Belehúztunk rendesen...most 1,5 harmadot néztem, de a sorozatos kihagyott ziccereken kívül semmi érdemlegeset nem tudtunk addig felmutatni. Történt még vmi?

Buchek8 2010.10.23. 09:30:09

@BVBDortmundLaci: 1,5 harmad, hát aszondja, hogy, talán a 3.ban volt az mikor MJo szépen a háta mögé adott egy passzot amiből persze a ziccert megint kihagytuk, szóval a ziccer kihagyás nem változott csak a körítés lett kicsit szebb, komik végig MJo-t dicsérték, ennyi emlékképem van.
süti beállítások módosítása