Idén is Hershey!!!

2010.06.16. 00:16

A tavalyi szezon után ismét a Bears lett a Calder Cup győztese. A franchise története során 11. alkalommal hódította el farmcsapatunk az AHL győzelemért járó serleget.

Hétfő éjszaka a Giant Centerben rendezett mérkőzésen franchise rekordnak számító 11,002 néző lehetett szemtanúja a Hershey 4-0ás győzelmének a 6. mérkőzésen, melynek köszönhetően 4-2es összesítéssel elhódította a Calder Kupát. Azonban nem csak a csapat ért el hihetetlen sikert hanem Chris Bourque is, aki megkapta a Jack A. Butterfield trófeát. 27pontjával a PlayOff legjobbjának választott szélső Michal Neuvirth helyét vette át, hiszen a cseh kapus lett a tavalyi szezon MVPje az AHLben.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr832084970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.06.16. 11:05:30

Ha nincs Chris Bourque akkor megint Neuvy kapta volna szerintem. 2-0 után szinte falat vont a gólvonalra :D Van miből építkezni és van kiket beépíteni a Capsbe azt hiszem :) Rock The Brown :P Szép volt macik ;)
süti beállítások módosítása