Idén ennyi volt

2010.04.29. 19:35

Az idő előtti kiesés mindenkit meglepett, főleg hogy idén várták/vártuk a csapattól a Stanley Kupát. A kudarc után 1 nappal talán reálisabban látjuk a történteket és szvsz örüljünk annak, hogy a fiúk az alapszakaszban ilyen teljesítménnyel örvendeztettek meg. Ők is csak emberek.

"Mikor 3-1re vezettünk a sorozatban, nem gondolod, hogy elveszítessz három sorozatban, különsen, hogy kettőt otthon. Ez a legkiábrándítóbb egy olyan csapat számára, amely a gólszerzésről ismeretes. Rendkívül kiábrándító, hogy nem tudtuk gólt szerezni, mikor egész évben szereztünk amikor kellett." - mondta Mike Knuble.

"Nem sok mindent mondhatnék. Azt mondtam a játékosainknak, hogy idén alkalmunk nyílhat arra, hogy Stanley Kupát nyerjünk. A házamban mertem volna fogadni, hogy nem veszítünk el három játékos zsinórban és nem gondoltam volna, hogy 140 lövésből csak 3 gólt szerzünk. Mindannyian mélypontnak érezzük. Alex és Nicky nem tudtak gólt szerezni az utolsó pár mérkőzésen de próbálkoztak. Elismerésemet fejezem ki a Montrealnak" - mondta Bruce Boudreau.

"Azt gondolom ez a playoff hoki. Szerintem ez a játékosok általi elkötelezettség. Azt gondolom, hogy tudjuk ebben az időszakban mindent meg kell tenned ami hatalmadban áll, ahhoz hogy, meccseket nyerj." - mondta Jacques Martin.

A következő nagy esemény a Draft. Első számú célja az kell, hogy legyen a vezetőségnek - amelynek remélem McPhee már nem lesz tagja - hogy ütőképes védelmet kovácsoljon fiatalokból és szabadügynökökből.

Ovechkin pedig "finalista" Sedinnel és Cindyvel a Hart Memorial Trophyért folyó versenyben.

ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr991962655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.04.29. 23:17:50

Dmitry Orlov, fiatal orosz blue liner prospectünk még nem tudja jön e nyáron vagy marad a KHL-ben. Fiatal és tehetséges, mindenképp meg kell szerezni, de talán még nem most.

BVBDortmundLaci 2010.04.30. 00:21:17

Önmarcongálásból jelesre vizsgáztam, megnéztem Sport2n az ismétlését a meccsünknek, még mindig nem hiszem el...asszem szombat este kiiszom magamból, mert ez a hétvége szerintem még mindannyiunknak kell :(

Buchek8 2010.04.30. 00:38:05

@BVBDortmundLaci: abszolút :(, erre való a majális.

qx92 2010.04.30. 14:26:06

en ma este megnezem a Habs Pens meccset es nagyon remelm hogy Halak olyan szinten fog kibaszni Crosbyekkal is mint velunk....

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.04.30. 16:02:08

Sajnos nem fog. Malkin 3 pont ...

qx92 2010.04.30. 17:05:16

Buchek kollega valami prospect hir vagy a csapat koruli dolgokrol valami apro erdekesseg nem akad??

Buchek8 2010.04.30. 18:39:49

@qx92: Hát az van hogy van két jobb, két balszélső, két center és két védő prospect akik idei teljesítményéről lehet olvasni meg van sok fiatal még akiket draftoltunk tavaly vagy előtte és idén/jövő szezonban a tűzközelbe kerülhetnek. Még egyenlőre az infó gyűjtés időszakában járok én is.

spiler 2010.05.01. 00:22:28

gyerekek nem tudom ti hogy vagytok vele de én szivem szerint a gm-et az edzöt és a fél csapatot kibasznám a faszra! poti enyi lovét keres és semmit nem csinál ha meg igen azt rosszul! semin menekült a pofon elöl egész meccsen!flash a nagy olimpikon! ha dicsérnem kéne valakit az az elsö sor az ötközö sor meg talán morisson! jó lenne valami normális védelmet öszehozni amit irtam már a szezon során is! meg olyan játékosokat keresni akik tudnak harcolni! pl hiába ütött 40 golt semin és van vaj csuklója, egyszerüen nem ide való! és az edzöi stábrol nem beszélve! nem veszik észre hogy takarni kell halakot akár ketten is! meg fölemelni a korongot nem a mamuton keresztül beütni! enyit nem tudnak tanácsban a játékosainak mondani! 15 20 olyan helyzewtünk volt csa a kát ucsó mecsen hogy csak alá kellett volna döfni az viszlát habs!

Buchek8 2010.05.01. 01:12:12

@spiler: Szvsz Poti és Flash jó cserealap lehet jó védőkre. Semin ettől függetlenül kell, plusz kell egy sportpszihológus mellé meg egy testedző. McPhee-t elküldeném bár az hogy itt tart a Caps játékos állománya(és most a jó játékosokra, dolgokra és eredményekre gondolok) is neki köszönhető. Belanger mehet, Chimera mehet, Walker mehet, Theo szintúgy. BB viszont mint már írtam azért szimpatikus, mert kézzel-lábbal védi játékosait és szerintem fontos az edző és csapat közti összeszokottság, ezért még egy év türelmi időt kap nálam. Talán rátermettebb segédedzőket kellene keríteni nem tudom. Leonsis szerint nem lesznek drasztikus változások sem a keretben, sem a csapatkörül dolgozókban. Szóval szerintem nem várjunk világmegváltást. A kintiek fanok szerint a Hershey a kulcs, az orvosság a bajainkra és egyet tudok érteni velük.

spiler 2010.05.01. 09:04:47

@Buchek8: legyen igy nekem mindegy! csak tudod most bakicnek is rendes fizu kell jövöre! és mégkevesebb lesz a keret! amugy egyet is értek azokkal akiket irtál csak belangerval nem! menyit melozott? szerintem rengeteget!morrison szintugy! walker nem is játszott! csak a hetediken! miért? miért nem hivták föl kicsi pero gyereket! az a baj hogy bejelentették elöre hogy nem lesz draztikus változtatás, pedig már most az kéne!!!!!!!!!!

spiler 2010.05.01. 09:16:49

bardley, gordon, poti, semin, flash, chimera, walker, teo , Steckel, Erskine, Shaone Morrisonn, és Nylander is nyugdijba helyezni mert még fizetjük! na csak enyit basznák ki! lehetne válogatni jó játékosokat!

spiler 2010.05.01. 09:20:20

ja tényleg a pens tudta takarni halakot meg tudott felfelé löni? anyit löttek mint mi az utolso négyen! durva hogy csak enyi kellett volna mondania bb nek hogy továbmenyünk 4-1!

qx92 2010.05.01. 11:25:07

@spiler: valami igazad van de azert Ovecs es Backstrom is probalkozott fel is le is de akkor Halak nem igy vedett szerintem most egyszeruen el van faradva az egesz Habs ugy ahogy van.
BB mehet ,es Green is tul sokat kap szerintem ahoz kepest ,hogy az PO-ban csak golt kaptunk miatta .

spiler 2010.05.01. 14:51:51

@qx92: szintén zenész! de ö is meg ovi is tul sokat játszott! nézd meg a penst az lehet hogy pihentebek de nem csak lövögetik a korongokat be, hanem szervezetten viszik föl és nem ugy mint az álat nekikugranak az elenfélnek. ha ovi korongot veszt akkor spuri visza mert tul gyorsan akar golt ütni! nézd meg malkint meg sidet forgatják a bekekket a sarokban mint mokús a mogyórót! lasan huzák a támadásokat föl! a másik náluk van 4,5, koronghajto! kunic rupp talbot fedotenko és faszfely coock!!! nálunk van ilyen igazábol ketö gordon stekel bradley de ök is tul sok idöt kaptak már bizonyitani!meg valami rutinos öreg de kökemény hátvédet trandelni aki megmutatja azt hogy kell védekezni a sok suhancnak, carsonnak sloanek grennek a többi védö mebukott igaz corvo még jól nyomta! és draftolni is kell egy elsököröst!

spiler 2010.05.01. 15:16:04

ilyen embereket kéne hozni mint morisson aki szerintem rengeteget melozott! én ilyen hoznák ha gm-lennék! dustin penner, deren helm, Alexandre Burrows, Ryan Kesler, Shawn Horcoff, Andrew Cogliano,Ethan Moreau, James Neal,Derek Roy,a védelembe meg Alexander Edler, Sheldon Souray, Mark Giordano,Robyn Regehr,Shane O'Brien, James Wisniewsk,ilyen játékosokat!

az ideális csapat! ami már bebizonyosodott! kanadai kipper! egy kökemény albertai védelem, svéddel vegyitve! másfél két sor ütközös palánkmeleti játékos pl soroltam és a többi sévéd és kanadai playmaker kevés orosz sniper vérrel megpesditve! nekem ez az ideális és eredményes csapat!

Buchek8 2010.05.01. 23:22:56

@spiler: én tuti nem akarok ilyen "kanadai" csapatot. Inkább kéne még pár svéd, akár a védelembe is.

Belangert hamarabb elküldeném mint Gordont, ő legalább megnyeri a bulikat.
süti beállítások módosítása