Levelet kaptam life

2010.03.16. 23:46

Mivel elég széles körben terjesztem a blogot(Facebook, regisztráció az aláírt ütő játékra) ezért kaptam egy szurkolói értesítőt egy levél formájában.( Korábban már volt a hivatkozók között a kanadai és az amerikai google is.)

A lényeg: 13 meccsel az alapszakasz vége előtt a csapat (46-14-9) 101 ponttal vezeti a ligát, 5 ponttal a Sharks előtt. Vasárnap nyertünk ugyebár Chicagóban. A napokban pedig a Dél-keleti Divízió csapatai ellen vár ránk három meccs. Múlthéten bebiztosítottuk a rájátszást és a divízió elsőséget de ez nem azt jelenti, hogy a fiúk ülnek a babérjaikon. A következő 4 hétben a rájátszás előtt még szárnyalhat a Caps, azért hogy új franchise rekordokat érjünk el.

Tehát biztos playoff és miegymás, de még ezen a 13 meccsen sok siker várhat a csapatra szóval mi se üljünk a babérjainkon.

ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr61845851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.03.17. 02:32:57

valamit nagyon megéreztek, jókor küldték :D
süti beállítások módosítása