Veteránokkal erősítettünk

2010.03.04. 03:20

 

 

 

 

 

 

 

 

A Capitals Brian Pothiert és a Hershey támadóját, Oskar Osala-t, illetve egy 2011es draft második körös választást adott a Hurricanes-es Joe Corvoért cserébe.

"Corvo volt a számunkra elérhető legjobb védő és megkaptuk őt" - mondta Bruce Boudreau. " Sokat játszik a pálya mindkét végén. Jól védekezik és remekül öli az időt emberhátrányban. Ugyanakkor képes támadni is és mi a védők ezen típusait kedveljük. Ő átlagban több időt tölt a jégen, mint Mike Green. Ő az az ember akit sokan szerettünk volna és megkaptunk, elégedett vagyok az eredménnyel."

"Brian Pothier igazi minőségi játékos, de úgy gondoltuk, hogy Corvo jobb lehet nekünk." - mondta McPhee.

Milan Jurcina a CBJ-től érkezett egy idei draft 6. körös választásért.

Eric Belanger a Wildtól érkezett, idei draft második körös választási jogért cserébe.

Scott Walker érkezett szintén a Carolinából idei draft 7. körös választási jogért cserébe.

Ezekkel a cserékkel rutinos, sőt már veteránnak mondható játékosokra tettünk szert. Ezzel McPhee célja, kimondva kimondatlanul, hogy a playoffra összeálljanak az eddigi csapattagokkal egy Stanley kupára valóban esélyes csapattá. Ugyanakkor szerepet kaphat a Hershey védőtehetsége John Carlson, akinek +37je van és 48 meccsen 39 pontja.

Eddig bejöttek McPhee húzásai szóval reménykedjünk, hogy "nem cserélte el magát". Ahogy várható volt a védelem megerősítésére helyezte a hangsúlyt. Potsie hiányozni fog de további sok sikert kívánunk neki, illetve csapatunk 4 új tagjának is hasznos, sikerekben gazdag játékot kívánunk.
 

ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr541807709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qx92 2010.03.04. 12:27:14

remeljuk bevalik Corvo mar nagyon raferne egy kis erosites a vedelemre :)

Buchek8 2010.03.05. 00:54:26

Nem soká kiderül :)

csatoimi 2010.03.05. 03:45:42

A fogatlan Walker mindjart kettot is lott, utolso goljaval meg eldontotte a meccset.
süti beállítások módosítása