Alex Ovechkin 3 góllal és egy asszisztal járult hozzá a csodás feltámadáshoz. A meccset a fantasztikus iram és a Caps feltámadása miatt sokan az év(szezon) meccsének kiáltották ki.

"Elég izgatott vagyok még most is" - mondta Boudreau. "Az emberek azért fizetnek, hogy ilyet lássanak. A szupersztárok csillogtak és feszült, izgalmas meccs volt. Látható volt, hogy mindkét csapat szenvedélyesen küzd."

"Folytatni akartuk a sorozatot" - mondta Mike Green

"Ráadásul, nem tudtam, hogy a korong bent volt-e" - mondta Knuble. "Azt gondoltam, hogy Alex ütésénél a korong bent volt és azért szólt a duda. Ez egy ilyen meccs volt, volt benne mindenből egy kevés"

Dan Bylsma várható módon a hosszú utazásukat emelte ki nyilatkozatában és azt hogy nem ez volt az az időbeosztás amire számítottak. (lol)

GAME OF THE YEAR

Ovechkin a múltheti First Star, többek közt köszönhetően vasárnap délutáni fantasztikus teljesítményének.

Second Star: Jean-Sebastien Giguere

Third Star: Nicklas Backstrom

Két játékosunk is benne van a múltheti Top 3-ba, teljesen megérdemelten. Gratulálunk nekik.

ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr341740308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spiler 2010.02.09. 21:01:24

szeva Buc. sajnálatal közlöm hogy nem nyomja a tv az ucsó meccsünket. megint justin lessz aszem.
de direkt azért bentmaradok holnap melozni hogy utána nap lecsusztasam és éjjel nézzem a capst!!!!!

ja majd elfelejtettem fasza ujj szinöszeálitás!!!
már csak piros betük meg sok 888888888888888888888 hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!
D:D:D:D

Buchek8 2010.02.09. 21:12:06

Köszi, próbálkozok próbálkozok de sem a CSS sem a HTML kódolás nem az erősségem :S XD

Hát ha lesz olyan jó minőségű mint cindyék ellen akkor jó. bár nekem a justin meghalt az első szünetbe de találtam mást :)

derfed 2010.02.09. 23:00:03

"Dan Bylsma várható módon a hosszú utazásukat emelte ki nyilatkozatában és azt hogy nem ez volt az az időbeosztás amire számítottak. (lol)"

Javaslom, hogy ugorj neki újra Bylsma nyilatkozatának. nem szokása a sírás, ő nem Budró...

Most of these guys HAVE DONE that quite a bit in their career in the American [Hockey] League or growing up. I DON'T think it was at all out of the ordinary for any of these guys. It wasn't what we expected when they put the schedule together, BUT it happened and IT WASN'T OUT OF THE ORDINARY."
Hajnal negyed 3-kor érkezett meg a Pens busszal Newarkból, előtte ugyebár repülő Montrealból...De nem panaszkodik, miért is panaszkodna...
Lehet sok meccset nyerni és vezetni a ligát, de nem kell felvenni a nagy mellényt. Sharks is megjárta tavaly...
Egyébként jól játszik a csapat, gratulálok hozzá

Buchek8 2010.02.09. 23:09:58

@derfed: Ennek a nyilatkozatnak volt egy eleje is azért. Egyébként az jogos, hogy még nem nyertünk semmit. De majd fogunk ;)

Köszi egyébként, ti is jók voltatok, jó meccset játszott a két csapat az fix.

A Sharks idén is bukni fog, mi meg remélem nem fáradunk el. "Budró" pedig csak annyira védi a játékosat amennyire bárki más, szerintem.

Buchek8 2010.02.09. 23:15:06

"Lehet sok meccset nyerni és vezetni a ligát, de nem kell felvenni a nagy mellényt." - mutass itt valaki aki nagy mellénnyel van?!. Mi csak szurkolunk és méltatjuk a csapatunkat. A két csapat és a két sztár rivalizálását figyelembe véve ennyi szurka piszka belefér szerintem :)peace.

derfed 2010.02.09. 23:25:31

Mi volt az eleje?Érdekelne.

"Dan Bylsma várható módon a hosszú utazásukat emelte ki nyilatkozatában és azt hogy nem ez volt az az időbeosztás amire számítottak. (lol)"

Nálam itt a "várható módon" és a "lol" is kicsit a nagy mellényre utal.
Abban tökre igaza van, hogy nem normális, hogy előző nap délben játszol Montrealban, aztán másnap délben Washingtonban, amire még rá is jön a méteres hó grátisznak.(ugyanígy nem normális a Canucks 16 meccses idegenbeli túrája pl.) Dehát ez nem érdekel senkit, ezért nem is hivatkozik erre.
Mindegy, csak arra akartam utalni, hogy Bylsma nem az a fajta, aki ráfogja a schedulera, vagy akármire a vereséget :)

Buchek8 2010.02.09. 23:48:28

Hogy hosszú és nehéz útjuk volt ez volt a lényege. Elmondta a körülményeket meg az utat. Bár szerintem ez csak a 3. harmadban jött ki, mármint a fáradtság.

a várható módon-ban semmi rossz hangvétel nincs, de elismerem hogy lehet úgy érezni, csak egyszerűen annyi, hogy ezt szerintem tényleg tudni lhetett hogy ezt elmondja. Na meg az én paranoiámra vezethető vissza, már a meccs előtt 4 órával mikor megjelent a hír nso-n sokan mondták, hogy nem lesz 100%os a csapat és hogy könnyű dolgunk lesz. és én nem akartam, hogy legyen indok, azt akartam hogy jobbak legyünk és kész :) a lol pedig azért mert erről senki sem tehet, hogy ellepte a várost a hó, ti meg montrealból jöttetek. így alakult.kész.

Rendben nincs itt semmi gond. örülök hogy kiállsz Bylsma mellett, ez szimpatikus :)
süti beállítások módosítása