Franchise rekord beállítás

2010.02.01. 00:34

A Washington Capitals legyőzte 3-2re otthon a Tampa Bay Lightning csapatát és ezzel franchise rekordot jelentő 10. győzelmét aratta sorozatban. A találkozó hőse Alexander Ovechkin volt, aki egy góllal(idei 35.) és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez. Jose Theodore visszatért sérüléséből és 25 védéssel járult hozzá a csapat győzelméhez.

Az első harmadban Ovechkint próbálták aprítani, Theodore a gólvonalról mentett de nem esett pont. Aztán a második harmadban Nicklas Backstrom volt eredményes emberelőnyben, majd Brooks Laich egy csodálatosan megkomponált támadás után 2re növelte az előnyt. 2-0 vezetés birtokában vonultunk a második szünetre, de tudni való volt, hogy a Tampa nem hagyja annyiban a mérkőzést. Ennek megfelelően ők kezdték jobban a 3. harmadot és Martin St. Louis nem kicsit szerencsés góljával előbb szépített a vendég csapat, majd Stamkos emberelőnyös góljával már egalizáltak. Ám a csapat nem akarta, hogy a közönség rossz szájízzel hagyja el a Verizon Centert és rohamba kezdtek. Ennek meg is lett az eredménye, Ovechkin 6:36al a vége előtt megszerezte a vezetést. Ezután még természetes próbálkozott a Tampa Bay de Theodore a helyén volt. Még az is belefért, hogy Ovechkin kihagyja üreskapura félpercel a vége előtt. Hajtós, remek meccs volt Capitals győzelemmel, egy jó csapat ellen.

GOAL SCORERS

TBL:   M. St Louis (05:00 - 3rd) , S. Stamkos (PPG, 07:42 - 3rd)
WSH:   N. Backstrom (PPG, 00:57 - 2nd) , B. Laich (12:56 - 2nd) , A. Ovechkin (13:34 - 3rd)
GOALIES

 

TBL: M. Smith (L)

 WSH: J. Theodore

 

Three star selections
1st:   ALEXANDER OVECHKIN
2nd:   MARTIN ST. LOUIS
3rd:   NICKLAS BACKSTROM

 

Összefoglaló

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr721718467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása