A mérkőzés parádésan kezdődött, hiszen Ovechkin 66 másodperc után - ez volt az idei szezon leggyorsabb Caps gólja egyébiránt - jól megszokott mozdulatai után gólt ünnepelhetett a hazai közönség. Ezután, a harmad további részében Brooks Laichnak és Matt Hendricksnek is voltak veszélyes próbálkozásai, lövései, ám Bernier ezeket már hárította. A harmad DJ King bunyójával folytatódott, amelyet  - mint már megszoktuk - sem elveszíteni, sem megnyerni nem tudott, tehát a bírók a végelgyengülésben való elhalálozását elkerülendő, beszüntették a harcot.

A második harmadban a Matt Greene ellen megítélt játék késleltetése c. büntetést Backis nagyszerű játékának köszönhetően sem tudtuk kihasználna, mivel az utolsó passzoknál rendre bravúrt mutatott be a Kings védelme. A több gólos vezetés kellett volna, hiszen ez egy mini fordulópont volt, harmadon beleül mindenképp, hiszen innentől a Kings átvette a játék irányítását. Green még nagyszerűen védekezett kapu előtt és Varlamov is védeni tudott mamuttal, ám a kipattanót Anze Kopitar a határozatlan Backis és Schultz között a ketrecbe pofozta.

A harmadik harmadban Ovechkin remek megmozdulásokkal vétette észre magát, melyből ha csak egy bemegy, más a meccs képe és talán csoda gólról is beszélhettünk volna. Ám ez nem történt meg, előbb Andrei Loktionov volt eredményes, majd a Schultzot fiatalos könnyedséggel átjátszó Handzus volt eredményes, akinek még arra is volt ideje, hogy 3sor elüssön a Varlamov mögött álló korong felett, hiszen Mike Green botját fogták, ám annyi lélekjelenléte nem volt, hogy ne annak kiszabadításával, hanem Handzus eltávolításával foglalkozzon. Egy remek one-timer után Stoll is eredményes volt, ezzel 4-1re alakítva az eredményt. BB még időt kért - én itt zártam a streamet - ám az eredmény nem változott. Nem vagyunk se banditák, se indiánok, se sherifek, a nyugat ellen nem megy.

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr452656728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása