A washingtoni csapatkapitány két meccses felfüggesztést kapott a ligától a vasárnapi Chicago elleni rangadón történt Campbell elleni szabálytalanságáért, amellyel állítólag vége a védő szezonjának. Mivel harmadik végleg kiállítása volt, ezért visszaesőnek minősül, tehát fizetéséből 232,645.40 dollárja bánja, amely a Emergency Assistance Fundba megy.

Campbellnek állítólag eltört a kulcscsontja és pár bordája is, ma délután vizsgálta meg a csapat orvos, további diagnózis készítése céljából.

"Nekünk nincs problémánk azzal, ahogyan Alex befejezte a checkjét. Sajnos sérülés származott belőle. Csalódást okozott a felfüggesztés de nem szeretnénk tovább kommentálni a dolgot". - mondta George McPhee.

"Nem volt kemény ütközés. Éppen toltam őt. Nem gondolom, hogy 5 percnek vagy valaminek kellett lennie de rosszul éreztem magam miatta". - mondta Ovechkin. Hozzátette, hogy tisztel mindenkit, de a jégen a csapatuknak játszanak és csinálnak néhány kemény ütközést és néha mindenki megsérülhet. Ez a hoki.

Campbell védőtársa, Niklas Hjalmarsson követelte, hogy Ovechkint függesszék fel. "Azt gondolom, hogy egy késői lökés volt, olyan szituáció amiben igazán megsérülhetsz. Remélem jól megnézik a lökést és néhány játékra felfüggesztik." - mondta a Chicago Tribunenek.

"Ő híres a kemény játékról. De szeretnénk őt finomabbnak látni, mert nem akarjuk, hogy megsérüljön és azt, hogy eltiltsák". - mondta Mike Knuble a Washington Postnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr851842842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.03.16. 19:47:29

Szarva közt a tőgye megoldás ez a két meccs...
Knuble nyilatkozatát pedig nem értem, Ovienak kialakult markáns stílusa van amelyet nem jellemez alatomosság semmilyen formában

Buchek8 2010.03.16. 21:34:32

@BVBDortmundLaci: arra gondolhat, hogy ha sokat csinál ilyet akkor előbb utóbb ő jár rosszul, vajon Chara emlékszik még az orosz - szlovák meccsre?remélem nem.

BVBDortmundLaci 2010.03.16. 21:43:37

@Buchek8: ha a csapattársam hasonló helyzetbe kerül akkor én úgy nyilatkoztam volna hogy "Mi tudjuk hogy nem szándékosan tette ami látszott a mozdulatán is, az öltözőben lehorgasztott fejjel ült" stb.

:D :D :D

Buchek8 2010.03.16. 21:45:11

@BVBDortmundLaci: azt már mások lenyilatkozták biztos, neki ez maradt :D
süti beállítások módosítása