Július 1. - Értékelés

2011.07.02. 23:59

Semyon Varlamov 2 pickért cserébe - A dolog jó oldala: Első pillanattól kezdve óriási lehúzásnak tűnik, olyannak, amilyet GMGM-től igazán ritkán látni. A dolog lehúzás jellege nem abban van, hogy Varly nem tud megfelelő produkcióval kirukkolni, hanem abban, hogy rendkívül sérülékeny és egy ilyen sérülékeny kapusért két picket kapni, nagyon remek dolog. McPhee elismerte, ő maga is meglepődött azon, hogy megkapta Varlyért cserébe az említett ellenértéket.

A dolog rossz oldala: A 23 éves, egykori első körös választott szakmai szempontból a három fiatal közül mindenképpen a legjobb kapus. Mi van, ha Varly egészséges tud maradni és jobban teljesít, mint az itt maradtak?

Összegezve: Ez a trade inkább jó húzásnak tűnik, mint sem rossznak, azonban ezt igazán az idő dönti majd el.

Jeff Halpern ide hozatala: - A dolog jó oldala: Boyd Gordon - és anno Steckel -  távozásával kellett egy másik faceoff specialista, aki az emberhátrányos védekezésben is használható. Halpern, a korábbi Caps kapitány még 35 évesen is alkalmas lehet eme szerep betöltésére. McPhee évről évre szükségesnek érzi, hogy hozzon egy tapasztalt rókát, ám ezt most még az idény előtt lépte meg, ami mindenképpen bölcs döntés. Ha tudna hozni egy olyan szezont, mint a tavalyi, akkor az nagyon kifizetődő lenne, hiszen Gordonnál jobban termel és mindössze évi $825,000 fog keresni.

A dolog rossz oldala: Halpern hosszú évek óta küszködik térd és ágyéksérülésekkel.

Összegezve: Halpernre, karrierjének ebben a szakaszában már csak epizód szerepek fognak hárulni, ám azokban nagyon hasznos lehet. Egy Arnott - itt töltött napjai közül a jobbakon nyújtott -  szintű teljesítmény reális lehet tőle.

Roman Hamrlik ide hozatala: - A dolog jó oldala: 18 szezon óta, aktuális csapatainak mindig megbízható bekkje volt. Képes arra, hogy az ellenfél első sora ellen nyújtson jó teljesítményt. Emellett asszisztokat sem rest adni, valamint az emberhátrányok kivédekezésében is fontos szerepet tölthet be.

A dolog rossz oldala: Korához képest drága szerződést kapott, szóval nagyon oda kell tennie magát, mind jégidő, mind mutatott teljesítmény terén.

Összegezve: McPhee megemlítette, hogy valószínűleg Mike Green párja lenne. Ehhez hozzájön még a Carlzner duó, valamint Wideman és Erskine. Ez így elég csinos kis védelemnek hangzik.

Joel Ward ide hozatala: - A dolog jó oldala: 30 éves, tehát nem túl öreg, sokoldalú szélső, aki playoff béli teljesítményével jól felsrófolta saját árát. A Caps-et, a második körben szinte egymaga kiütő Sean Bergenheimre emlékeztet minket. Emberelőnyben is nagyon veszélyes, valamint legfőbb erőssége az, hogy mindkét oldalon képes játszani.

A dolog rossz oldala: Fizetéséhez képest kevést gólra számíthatunk tőle. McPhee elismerte, rá volt kényszerítve, hogy túlfizesse Wardot. Négy évre - ez nagyon hosszúnak tűnik - fog kapni 12 millió dollárt, ez egy soha nem draftolt játékosnak elég bőkezű fizetség.

Összegezve: A csapatnak szüksége volt egy ilyen játékstílusú fazonra, azonban a túlfizetettsége miatt mégis rossz a szájízünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr83033760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.07.03. 19:21:18

Remekül összefoglaltad, bravó ;)

Buchek8 2011.07.03. 21:40:57

@BVBDortmundLaci: Köszi, bár nagy segítségemre voltak a WP-s srácok/lányok :D
süti beállítások módosítása