Finálé

2011.04.09. 16:15

Az idei alapszakasz utolsó hete ez számunkra, a mi és ellenfeleink eredményei is kedvezően alakultak, ennek köszönhetően, kedden a Toronto elleni szétlövéses győzelemmel zsinórban negyedszerre is megnyertük a Dél-keleti divíziót, majd a Florida elleni 5-2es hazai győzelemnek és a Philly bukdácsolásának köszönhetően mára már az is biztossá vált, hogy a Keleti konferenciát ismét megnyertük. Az utolsó meccsre ugyan nem sok kérdés maradt megválaszolatlan, ám ezek mégis nagyon fontos kérdések.

Először is első körös Playoff ellenfelünk kiléte még nem biztos(rossz ómen), vagy a Rangers vagy a Hurricanes lehet az. Ki-ki döntse el saját belátása szerint, melyik ellenfélnek örülne jobban, de annyi biztos, a Rangers elleni párharc ellen Lundqvist szól, míg a Carolina ellen az, hogy ők már nagyon régen az életükért küzdenek, ezért formában vannak.

A másik levegőben lógó kérdés Mike Green visszatérésének időpontja, melyről úgy nyilatkozott, hogy a ma hajnali alapszakasz finálén már szeretne játszani.

April 9 vs. Florida Panthers at BankAtlantic Center      
Time:
7:00 pm
TV: Comcast SportsNet
Radio: 820AM, 1500AM and XM

Florida Panthers (29-40-12)
Washington Capitals (48-22-11)

ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr132812267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása