Fontos két divízió mérkőzés következik a Florida és a Tampa ellen. Először a napsütötte városba látogatunk. Pár órája ért véget a floridai Coral Springsben a Saveology IcePlex komplexumban a csapat edzése. A csapattal tartott ugyan de nem lép jégre Mike Green. Február 6. és 25. fejsérülést szenvedett játékosunk a palánkon túlról próbálja segíteni a csapatot hogy december óta ismét visszavegye a vezető pozíciót a délkeleti divízióban. További a sérülteket illetően Tom Poti a padon kezdte az edzést de beszállt és be is fejezte a traininget. A ma reggeli edzésen ugyanazok a sorok korcsolyáztak az utolsó edzésen mint a Blues ellen,

Ovechkin-Backstrom-Knuble
Laich-Arnott-Semin
Chimera-MJo-Sturm-Fehr
Hendricks-Gordon-Bradley
King

A védő párokat Alzner-Carlson, Schultz-Hannan és Erskine-Wideman alkotja. A megfelelő rotáció alkalmazása végett Tyler Sloan is a csapattal tart. A kapuban valószínűleg Neuvirth kezd, tartalékja Holtby lesz. A mérkőzés magyar idő szerint 23:00-kor kezdődik, ROCK THE RED!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr492714200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.03.06. 07:03:51

Sehol nincs még tavasz bakker de igyekszem, gyógyulgatok :)

A mai meccsel kapcsolatban nagyon szükséges a 3pont. Meggyengült az am sem túl acélos floridai védelem a trade időszak alatt, nincs más opció mint a 2 pont!

Buchek8 2011.03.06. 15:56:09

@BVBDortmundLaci: Látom a foci néha még bekavar :D Jó is lenne 3 pont :D

Buchek8 2011.03.06. 23:01:57

Forwards
Ovechkin-Backstrom-Knuble
Laich-Arnott-Semin
Chimera-Johansson-Semin
Hendricks-Gordon-Bradley

Defense
Alzner-Carlson
Hannan-Wideman
Erskine-Sloan

Goal
Neuvirth
Holtby

Buchek8 2011.03.07. 01:38:45

Na, csak visszavettük nagynehezen a div elsőséget, holnap verni KELL a tampát nincs mese :)
süti beállítások módosítása