February 25 vs. New York Rangers at Verizon Center     
Time:
7:00 pm
TV: Comcast SportsNet, ESPN America
Radio: 820AM, 1500AM and XM
Pre-Game: Pre-Cap Podcast at 2 p.m. on www.washingtoncaps.com

New York Rangers (32-26-4)
Washington Capitals (32-19-10)

Hétfő óta volt időnk örömködni Orlov és Hendricks szerződésén, illetve bánkódni Backstrom és Green sérülésén de most itt az ideje a hajnali meccsre koncentrálnunk.

Csapatunk magyar idő szerint hajnali 1 órakor a Rangers csapatát fogadja. Győzelem esetén ez lenne csapatunk zsinórban 3. megnyert meccse, ám az idei összecsapások tekintetében nem lehet könnyű mérkőzésre számítani.

A Rangerst 6 pont választja el tőlünk és egy lejátszott meccsel több is van már a new yorkiakban, ám ami számunkra fontosabb, a Tampa ismét lőtávolon belülre került, annak ellenére, hogy a Tampánál pedig mi játszottunk egy meccsel többet, a difi 3 pont, tehát korántsem lefutott még a Division Title sorsa.

ROCK THE RED!!!

Szerző: Buchek8

3 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr522690233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.02.25. 21:09:01

A vendégeknél egy raklap hiányzó van és a fontos emberek közül ( elég csak Gaboríkot vagy Druryt ) említeni. Bäckström játszani fog, Green játéka még mindig bizonytalan. Ennek ellenére nyerni kell minden körülmények között mert a TBL nagyon elmenne

Buchek8 2011.02.25. 22:13:43

@BVBDortmundLaci: Bizony, plusz hátha ma megfogja őket a Jersey, bár a szintén nagy sorozatban lévő Coyotokat lelépték, de nem fog minden meccsen 4 asszisztot jegyezni Vinny sem :)

Buchek8 2011.02.26. 00:44:13

Forwards
Ovechkin-Backstrom-Knuble
Laich-Johansson-Semin
Chimera-Perreault-Gordon
Hendricks-Steckel-Bradley

Defense
Alzner-Carlson
Schultz-Hannan
Erskine-Green

Goal
Neuvirth
Varlamov

Scratches: D.J. King and Tyler Sloan
süti beállítások módosítása