Vereség szétlövésben

2010.11.21. 14:16

Csapatunk ezekkel a sorokkal vágott neki a mérkőzésnek:

Forwards
Ovechkin-Backstrom-Semin
Fleischmann-Laich-Fehr
Chimera-Johansson-Bradley
Hendricks-Steckel-Gordon

Defense
Schultz-Green
Alzner-Carlson
Erskine-Sloan

Goal
Neuvirth
Holtby

A második sor először jól muzsikált, ám utána kicsit elvesztek a mezőnybe. Az első sorra ez végig igaz volt. A meccs embere Marcus Johansson lett, aki megszerezte idei második gólját és remekül játszott. Jason Chimera remek asszisztot adott neki és emberelőnyben szemfüles és erőszakos gólt szerzett. Backstrom játéka is rendben volt, ő is jegyzett egy szemfüles PP gólt. Semin játékával az volt a baj, hogy sok buta szabálytalanságot szedett össze, talán Johansson kaphatott volna egy lehetőséget a szétlövésbe helyette. 

Ezt a nagyszerű meccset a bírók nagyon elrontották, verekedés nélkül 32 perc büntetést hoztak össze. Ezekből mindkét oldalra volt jogtalan kiállítás is és ahogy az lenni szokott ezekből lettek gólok is.

GOAL SCORERS

PHI:   C. Giroux (PPG, 13:11 - 2nd) , M. Richards (17:47 - 2nd) , J. Carter (09:40 - 3rd) , A. Nodl (13:53 - 3rd) , D. Briere (00:00 - SO)
WSH:   M. Johansson (08:10 - 1st) , N. Backstrom (PPG, 11:03 - 3rd) , J. Chimera (PPG, 11:31 - 3rd) , E. Fehr (PPG, 19:21 - 3rd)
GOALIES

PHI: B. Boucher (W)
 WSH: M. Neuvirth (L)

 

 

 

 

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr892463056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása