Győzelem Johnny nagy napján

2010.11.16. 19:26

Csapatunk valamivel frissebben várhatta a divízió összecsapást, annak ellenére, hogy előző este még a Buffaloval játszottak. Az első harmadban egyből nyomás alá helyeztük az ellenfelet, ennek meg is lett az eredménye. Erskine és Chimera asszisztja után Ovechkin volt eredményes, ám a gól Mason kapus érdeme volt, hiszen egy egy teljesen ártalmatlan lövést sikerült bevédenie. 0-1. Ezután percekig nem történt jelentős esemény, a csapat támadott de néha még a kipattanóból sem tudtak a fiúk gólt ütni. Mike Green viszont addig támadott, szebbnél szebb momentumokat bemutatva amíg távoli lövése bepattant a védőről az emberelőny lejárása előtt mindössze 1 másodperccel. 0-2. Hat és fél perccel a harmad vége előtt kettős emberhátrányban kaptunk legalább annyira érdekes gólt, mint amit Ovechkin szerzett. 1-2. Egy perccel a harmad vége előtt remek védekezést mutatott be a csapat, Little lövését blokkolták a védők és a megszerzett korongból Ovechkin megindult majd zseniálisan találta meg Semint, aki a másik oldalra mozgó Mason kapos mellett gyönyörű fonákos gólt lőtt. 1-3.

A második harmadban alig több mint egy perc után Ladd lehetetlen helyről lőtt szerencsés gólt. 2-3. Ezt követően a csapat elkezdett játszani ebben a harmadban is. Green remekül küldte el a védőt cselével, ám lövését Mason védte de a kipattanót Hendricks sikeresen a ketrecbe terelte. 2-4. Ekkora Az Atlanta kapus váltásra adta a fejét, Neuvy juniorválogatott csapattársa és az első meccsünkön oly nagy ilyedséget okozó Pavelec érkezett. Egy percbe sem telt bele és máris örülhetett egy gólnak, hiszen védelmünk elváltotta magát Johansson és Knuble hibájának köszönhetően. 3-4. A harmad közepe előtt Erskine és Boulton nézet eltérése verekedésbe torkolott, amit Johnny "Kardfogszakáll" Erskine nyert talán nagy csatában. Ezután emberelőnyben Ovechkint megfosztotta Little és Ladd a korongtól, Ladd egy az egyben vezethette Neuvyra aki ugyan kivédte de a korong szerencsétlen pattanásának és Mike Green érkező lendületének köszönhetően mégis túl jutott a gólvonal. 4-4.

A harmadik harmadban hamar előnyre tehettünk volna szert a vendég védelem kapu mögötti hibájának köszönhetően, ám Fehr nem tudta bevenni Pavelec kapuját. Ezután sokáig nem történt említésre méltó esemény, míg nem Erskine bombája kettévágta az "unalom" hálóját. 4-5. Harminchat másodperccel a vége előtt Steckel üres kapura beállította a 4-6os végeredményt.

 

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr792453224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása