Csapatunk remek iramú, jó mérkőzésen otthon tartotta a második pontot, hiszen hosszabbításban tudta legyőzni a Flyers csapatát.

Az első harmadban Erskinere vitték ketten a korongot, ezt rossz helyezkedéssel megtoldotta és ebből Zherdev szerzett vezetést. 8 perccel később Erskine javította hibáját, hiszen Eric Fehr góljánál assisztot jegyzett, csak úgy mint Tyler Sloan.

A második harmadban Meszaros és Briere asszisztjával 4 perc után Leino szerzett ismét vezetést a vendégeknek. 5 perccel ezután emberelőnyben Ovechkin lövése után Backstrom elé került a korong, amit gyönyörűen talált Semin elé aki be is lőtte azt a kapuba, ezzel zsinórban 4. meccsén is eredményes volt.

A harmadik harmadban a kezdőként először pályára lépő Braden Holtby védései és az ellen fiatal orosz kapusának bravúrjai miatt nem születtek újabb gólok. A harmad végét emberelőnyben tölhettük, Semin pár másodperccel a vége előtt bebiztosíthatta volna a győzelmet ám szinte üreskapura leadott lövése jócskán nem talált célt.

A hosszabbításra áthúzodó több, mint másfél perces emberelőnyt illet kihasználni. Knuble még csak kapuvasig jutott, ám Mike Green idei 4 góljával a csapat otthon tartotta a második pontot is. A gólnál Backstrom és Knuble jegyezték az asszisztokat.

Braden Holtby 23 védéssel remek első kezdő meccset produkált. A támadó szekcióból kiemelendő Backstrom aki két asszisztot jegyzett és passzaival már-már tavalyi önmagát idézte, illetve a nem rég beinduló, de azóta meccsről-meccsre zseniálisabban játszó Semin, aki ha gólt lő, a csapat nem kap ki. Remek ómen. Folytatás kedden New Yorkban.

GOAL SCORERS

PHI:   N. Zherdev (09:51 - 1st) , V. Leino (04:04 - 2nd)
WSH:   E. Fehr (17:29 - 1st) , A. Semin (PPG, 08:54 - 2nd) , M. Green (PPG, 00:29 - OT)
GOALIES


PHI: S. Bobrovsky (L)
 WSH: B. Holtby (W)

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr812432657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása