Csendes első nap

2010.07.02. 12:14

A Draft után július elseje is érdektelenségbe fulladt a Washington szurkolók számára. Még az érthetőbb kategóriába tartozik hogy McPhee nem akart méregdrága szerződéseket dugni az védők orra alá, bár egy kék vonalnál meggyőzően mozgó játékosra szükségünk lett volna ahogy egy Volchenkovra is, de szinte minden élelmes játékos eme poszton elfogyott. A második hiányosság amit már egyáltalán nem lehet megérteni semmilyen formában a center pozicíó. Sok fiatal tehetségünk van, ugyanakkor az NHL kedvelők számára egyértelmű hogy ide játékost kell igazolni!!! GM elmondta hogy nem lesznek nagy mozgások az elkövetkezendő napokban sem, de folynak a munkálatok a háttérben és a telefonja be van kapcsolva. McPhee lát reális esélyt hogy érkezik a második sorba egy rövid távú, abszolút korrekt szerződést aláíró center...február végén és március elején csak ömlöttek hozzánk a játékosok, most pedig...egyszer már befürödtünk vele és semeddig sem jutottunk, de jövőre foglaljuk imába az ő nevét ha Stanley Kupát nyerünk bár erre vajmi kevés esélyt látok.

 

A jelenlegi játékoskerettel így állhatnánk fel
 

Ovechkin - Backström - Knuble
Semin - Johannson - Laich
Chimera - Perreault - *Fehr
Bradley - Steckel - *Gordon

*Schultz - Green 
GM nyugodtságát elősegítő további védőink : Poti, Alzner, Carlson, Erskine és Tlyer Sloan

* jelet kapó játékosaink az eléjük tárt szerződéstervezeten rágódnak, további játékosok akik kaptak ajánlatot Tomás Fleischmann, Jay Beagle, Chris Bourque, Andrew Gordon, Patrick McNeill, Zach Miskovic

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr842125071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.07.02. 12:36:48

Természetesen lehet ez másképp is csak az én gondolataimat tükrözi, pl: Laich 2.soros center és Flashel ha hosszabítunk ő a szélen, sok minden variáció van de a lyukas posztok szerintem látszanak :)

l.isti 2010.07.02. 13:34:55

Dany Sabourin kapus a bostontol erkezett:) valoszinuleg tobb lehetoseget az ahl-ben fog kapni, de szerintem idealis 2.-3. kapus poziciora, amugy is kellett valaki theo helyett.
www.eliteprospects.com/player.php?player=10225

Buchek8 2010.07.02. 14:43:25

Fogalmam sincs mit ügyködik GM vagy mire vár de ennek nem lesz jó vége

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.07.02. 15:27:05

Things will likely heat up again in the morning, when we may find out the destinations of forwards such as Ilya Kovalchuk, Matthew Lombardi and Alexander Frolov.

kár, hogy rájuk semmi esélyünk. I LOVE KOVY & oVy :D

spiler 2010.07.03. 14:27:58

@Buchek8: ennek már most nincs jó vége! aztán kurvára megerösitették a kapunkat! Tedy sem normális! hogy nem baszta még ki ezt a két bohocot! és szerintem vágja mindenki kiröl beszélek!ahogy azt már szabad barátunk is monta, csak csatlakozni tudok!
I LOVE KOVY & oVy!!!!!!!!!!!!!!!!!
fogom magam azt visszahuzok a bányatora nyakalni a jackykolát mág jó sokat fujok oszt kész! remélem BUC ezzel a hozzászolássa megelölegezed a PAPRIKA SZEZONÉT IS!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása