Morrison után Morrisonn se

2010.06.19. 01:34

" Nem folytatunk tárgyalásokat a Caps vezetőségével " - kezdte mondandóját ShaMo ügynöke Mark Stowe, majd így folytatta: " Igen, meg vannak számlálva Shaone napjai a Capitalsnél ". Pikáns fordulat pláne azok után hogy mindkét fél lenyilatkozta hogy folynak a tárgyalások és minden a tervek szerint halad. Az ügynök azonban reméli hogy a tárgyalások a július elsejei szabadügynök piac nyitása után folytatódnak. Erre azonban csekély az esély mivel GM a hét elején elmondta, hogy nem akarnak már 1,5-2 héttel a piac nyitása előtt szabadügynökökkel tárgyalni és utána sem, mivel akkor már meglesz a következő évi washingtoni keret. A 27 éves kemény kanadai bekk az előző szezont ugyan -8al zárta, de mindenki úgy tervezte hogy a következő szezonban is ő viseli a Washington #26 mezét, kivéve a vezetőséget. A fizetési sapkának tulajdonítják hogy nem hosszabítottak a bal kezes védővel akinek éves keresete 1,975 Mio$ volt és némi emelést akart. Ez előjele lehet annak hogy valóban elérkezett a Carlson - Alzner duó ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr742092870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.06.19. 01:50:53

Ha GM valóban tartja magát a hét eleji nyilatkozatához akkor 2 esély maradt.
1; Mivel ShaMo egy ütköző kemény bekkünk volt lehet azért nemlett meghosszabítva a kontraktusa mert a háttérben igencsak előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Volchenkovval. Neki ugyebár évi 4 Mio az igénye és ha figyelembe vesszük milyen pénzügyi mozgásterünk maradt a fizetési sapkán belül, akkor nem is olyan kivitelezhetetlen az orosz érkezése.
2; Schultz megkapja az évi 2 Mio$ját és egy olcsóbb ütköző ember érkezik aki nagyon bele illhet BB és GM elképzeléseibe

spiler 2010.06.19. 02:05:34

kézd bejönni a dolgok álása! már csak potit kéne kirugdosni a 3.6 milájával együtt! azért ha ezt meghuznák, nem kéne aggodni a sapek miatt! akár nagyobb kaliberü bekkben is lehetne gondolkodni!

Buchek8 2010.06.19. 12:13:07

@BVBDortmundLaci: Hát lassan már nem lesz védőnk xD de igen, a cikkben említett dolog, hogy lehet eljött Baby Face meg Alzner ideje, meg amit kommentbe írtál, hogy lehet hogy a háttérben nagyot durrant GMGM, nagyon remélem így lesz. ;)

BVBDortmundLaci 2010.06.19. 13:26:09

@Buchek8: Hát valakit azért hozni el kellene, azért gondoltam hogy megy valami susmus a háttérben, pláne hogy Schultz szerződés hosszabítását még be sem jelentették, szal alakulhat valami :)

Buchek8 2010.06.19. 13:47:26

@BVBDortmundLaci: ...vagy jövőre védők nélkül játszunk XD
süti beállítások módosítása