"Ő már megmutatta nekünk. Az előző évadban nem akartuk megbontani a jól működő gépezetet, ám a hosszútávú tervekben ő biztosan szerepel" - kezdte rögtön GMGM Alznerrel kapcsolatban a média képviselőinek kérdésére. "A konkrét tervekről egyenlőre nem akarok beszélni senkinek mert azt szeretném, ha mindenki sikerre éhesen érkezne az alapozásra. Az elképzelés azonban az, hogy három négy játékos jövőre stabilan az első csapat keretéhez fog tartozni."

A következő kérdés a kapus posztra irányult, nem lenne e túl nagy bátorság két fiatal ám de rutintalan portással neki kezdeni az évnek. "Ez még része a vitának, végleges döntés nem született Theoval kapcsolatban". Meglepő válasz McPheetől, hiszen borítékolható volt hogy a veterán hálóőr távozik és ezzel a Caps fizetési sapkája is megkönnyebbül. Tovább faggatták McPhee-t aki a Bellyre vonatkozó kérdésre elég szűk de annál többet sejtető válasszal reagált. "Beszéltem vele egy kicsit. A benyomásom azonban hogy az álláspontjaink távol állnak egymástól." - közölte GM. Sokakat meglepett hogy Morrisonal nem hosszabít szerződést a Washington, ám alig fejezték be a kérdést a manager egyből reagált, " Itt is vannak még felmerülő kérdések, de a bajnokság kezdetéig rengeteg idő van, nem szeretnénk elkapkodni a döntéseket, az biztosan nem szülne jót. " 

Valószínűleg Neuvirth második számú kapusként kezdi a szezont, a harmadik védekező sorunk pedig az Alzner - Carlson páros lehet. Mellettük akik rendszeresen BB trenírozása alatt készülhetnek Bourque és A. Gordon lehet. McPhee szavai mellett azonban pletyka szinten felmerült Matthew Lombardi megszerzése a Phoenixtől illetve Sergei Gonchar visszatérése. Előbbi ügylet még elképzelhetőbb mint az utóbbi, hiszen az orosz által kért összeg lehet a fő probléma, ám ugyanakkor szükség van egy tapasztalt bekkre amely akár SC is érhet, de amint láthattuk első körös továbbjutást biztos ( Gill és Pronger ). Röpködnek a találgatások, ám bő 1 hét múla kezdetét veszi a 2010es Draft, ahol 1/26 jogunkkal megszerezhető egy tehetséges játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr422089172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.06.17. 17:11:49

Helyes. Mint már mondottam a Hershey-re kell elsősorban építeni. A védelembe lehet hozni a Hersheyből pár embert, Gonchar esélytelen és szerintem nem is ide való, viszont Gill nagy fogás lenne és még esetleg Leopold se lenne rossz. A kapus kérdés igazából nem kérdés, a Varly Neuvy páros tökéletes lesz csak jó védelem kell mögé. Bellyt remélem elküldjük és Theot is, ezen ninc smit gondolkozni, viszont Brendant megkell tartani úgy gondolom.

BVBDortmundLaci 2010.06.17. 18:19:18

@Buchek8: Hersheyre kell támaszkodni, ilyen bázisa nincs még egy NHL alakulatnak mint nekünk ez dícséretes. Kapus kérdésben ha jön vmi idősebb megbízható bekk valóban nem kérdés de addig vannak kételyeim illetve voltak amíg nem olvastam GM nyilatkozatát. A tegnapi "depi" után ma már jobban érzem magam, 4kor feküdtem le mire elolvastam mindent de legalább jól aludtam :)

Buchek8 2010.06.17. 18:51:54

@BVBDortmundLaci: Látom nagyon lelkes vagy, helyes :D Sok cikkekkel az uborka szezon is izgalmasabb :D

tipp: ha egy kommentet nem küld el elsőre akkor várnod kell 1 percet hogy írhass egy másikat ugye, viszont ha az letelt és csak valami hülyeséget begügyöksz pl: ffef34f3f akkor mindkettőt kiadja és utána a gügyögést kimoderálod ;)

Buchek8 2010.06.17. 19:16:25

amúgy, a kép a legjobb XD :D

BVBDortmundLaci 2010.06.17. 20:13:40

@Buchek8: Elég jó témák vannak amelyek fontosak a csapat életében, meghát igyekszem tartani a szintet :) Hátha értékelik az embereke, egyre több látogató meg vérbeli Caps szurkoló születését tudjuk elősegíteni ;)

Ilyen kis apró "tippek" még jöhetnek bátran!!!
Nekem is nagyon bejön a kép, hatalmas :D

Buchek8 2010.06.17. 20:54:15

@BVBDortmundLaci: Tartsad nyugodtan, azon sem lepődök meg ha túl léped ;) Hát igen, terjeszteni kell az igét :D :P

Oks, ha előjönnek még ilyenek akkor mondom de ha kell valami akkor kérdezd meg nyugodtan. Bár van amit én sem értek a mai napig sem(hajnalba miért nem megy el a komment XD)XD

BVBDortmundLaci 2010.06.17. 22:57:07

@Buchek8: Hajnali órákban valóban produkál érdekes dolgokat a blog XD :D
süti beállítások módosítása