Theodore is távozik

2010.06.08. 22:26

A 33 éves kapus ügynöke elmondta, hogy a Capitals és Theo útjai most külön vállnak. Így a kapus július 1.én szabadügynökké vállik majd. Ha a csapat nem akar új kapust/kapusokat, akkor a következő idénynek két fiatal tehetséggel vág neki, Varlamovval és Neuvirthel(Varlamov már több is mint tehetség). Ők ketten (valószínűleg) 821,667 dollárral "terhelik" meg majd a fizetési sapkát, míg a veterán kapus az elmúlt idényben 4,5 millió dollárral "terhelte" a sapkát. Theodore gyermeke halála után talpra(jégre) tudott állni és 2,81es kapott gól átlaggal és 30-7-7es mutatóval végzett, amely talán biztosíték arra, hogy a következő szezonban is lesz "munkája". Ezzel úgy tűnik, hogy a csapat jó úton halad a fizetési sapka megtisztításában. Theo az alapszakaszban általában jól védett, de hullámzó teljesítménye és playoff beli mentális fáradtsága, illetve kora miatt érthető a csapatvezetés döntése. (Sok sikert kívánok neki, mint ember, mindenképp egy példakép)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr112067615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.06.09. 19:15:22

Én örülök, hogy theo elmegy.Szeretem varlamovot...befog érni mégjobban és kurva sok pénzt spóroltunk. Malkint és kovalchukot és Afinogenovot akarom :D

Buchek8 2010.06.09. 19:59:04

@FRee: Fizetési sapkából meg egy sorra se telne akkor xD Varlyval kapcsolatban igazad van, de remélem Neuvy is kap lehetőséget idén is.
süti beállítások módosítása