Ovechkin - "Az én hibám"

2010.04.30. 21:52

Mivel Washingtonban Greenre és Seminre akarják húzni a vizeslepedőt a kiesés miatt(nem teljesen alaptalanul), ezért(vagy masért, ki-ki döntse el magának) Ovechkin igazi csapatkapitányhoz méltóan kézséggel felelősséget vállal a kiesésért.

"Amikor veszítessz, megpróbálod elfelejteni de amikor így veszítessz egy meccsben, elég nehéz mondani valamit. Csak próbálok megfeledkezni erről, de nehéz. Amikor 3-1es előnyöd van azt gondolod: OK, felfogják adni és talán egy könnyű meccsen nyerünk és készen fogunk állni a következő körre. Gondolkodom azon, hogyan hogyan játszottunk az alapszakaszban és hogy, hogyan a playoff utolsó pár meccsén, két teljesen más csapat volt. Nem szereztünk gólokat. Az alapszakaszban sok gólt szereztünk és ha 3-1re vagy 4-2re vesztésre álltunk, tudtuk hogyan tudjuk megfordítani a meccset és hogyan tudunk nyerni.

Ez az én hibám volt. Nekünk gólokat kell szereznünk. Nekem alkalmam nyílt arra, hogy gólokat szerezzek, de nem sikerült. Mindenki tudja, hogy ők(Green és Semin) hogyan tudnak játszani. Nekik voltak esélyeik. Semin kapufát ütött az első harmadban. Amikor nem szerzel gólt az kihat az elmédre, azt érzed: "Miért nem tudok most betalálni. Legközelebb ha lesz esélyem sikerülni fog?. Istenem, mi történt velem?". Ilyenkor erre kezdessz koncentrálni, más dolgokat pedig elfelejtessz.

Amikor a rajongók pfújolnak minket igazuk van és ugye melyik rajongó mondja azt hogy ez szép munka volt? A rajongók a legfontosabbak ebben a szervezetben. Győzni akarnak. Látod őket ahogy ünnepelnek és mennyire boldogok voltak amikor megnyertük a második mérkőzést hosszabbításban. Éreztük az ő energiájukat. Harcoltunk, a legjobbunkat akartuk nyújtani. Ha veszítessz mindenki rossz dolgokat mond. Ha nyersz mindenki azt mondja te milyen jó vagy és hogy te milyen különleges vagy. Ez mindig így van. Ha nyersz mindig a toppon vagy, ha veszítessz levonulsz.

Mindenki győzni akar, nem csak az alapszakaszban, hanem a rájátszásban is. Az első három csapat kiesett az első körben. Mi mind jól játszottunk az alapszakaszban, de a playoffban hibáztunk. Többet kell koncentrálnunk a rájátszásra és arra, hogyan kell a rájátszásban játszani. Csak készen kell állnunk a rájátszásra és erre a fajta nyomásra." - mondta Ovechkin.

A Washington Post szerint George McPhee cáfolta a híresztelést, miszerint Bruce Boudreau munkája veszélyben van a Montreal elleni kiesés után. "Bruce egy igazán jó edző. Ő hosszú ideje van itt. Nem megy sehová." - mondta McPhee.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr251965347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spiler 2010.05.01. 00:54:00

Ő hosszú ideje van itt. Nem megy sehová."

SAJNOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.05.01. 12:16:21

PIT-Montreal 6-3...

szarok vagyunk, ennyi. Csapatként.

Buchek8 2010.05.01. 23:18:59

@FRee: egyértelmű volt hogy rágyúrnak az emberelőnyre

BVBDortmundLaci 2010.05.02. 00:56:36

@Buchek8: Elfáradt ez a Habs, de mi ezzel kitörölhetjük...októberig szívhatjuk a fogunkat bakker :(

Ovie nyilatkozata igazi csapatkapitányhoz méltó, tanulhatnak tőle ilyen téren is. Remélem Semin marad hiába, volt a PlayOff "fekete báránya".

BVBDortmundLaci 2010.05.02. 00:59:53

@spiler: Valóban hibáztatható BB de ha jön pár védő (akit az előző cikkben felsoroltatok azokkal én is egyetértek, Souray és Kessler főnyeremény lenne).
Az idősebb játékosokat elkéne felejteni, mostmár pláne idegesít a Walkerért elvesztegetett draft jog. Belanger-al elégedett vagyok és Corvo-val is, ők nálam maradhatnának de minél több feles embert kellene elküldeni többek között a fizetési sapka miatt is

p@lee22 2010.05.03. 01:29:37

@FRee: PIT-Montreal 1-3... nem annyira!

spiler 2010.05.03. 14:50:42

@BVBDortmundLaci: igy van a fizunk egyre szükösebb! bakicnak lejár az ujjónc fizuja! szerinted menyit fog kapni? elvileg ha semin 4,6 kap, akkor neki a 6 kinéz! még szerencse hogy seminek idén lejár! most adnák neki egy 2! akkor elgondolkozna hogy kell a pl-ben játszani. belanger és corvo jok voltak szerintem is ök tényleg maradhatnának! figyelj!
ovi,semin,bakic,Brooks,Green,brandon Morrisonn, knuble,belanger,corvo,Schultz,carsson, nálam ök maradnának!
@Buchek8: én nem azt montam hogy kanadai csapatot akarok! csak ércsd meg hogy a playoffot ilyen emberek nyerik meg! akik sarokban megnyerik a párharcokat, a fizikai játékban othon vannak! akik az alapszakaszban nem is halodd a nevét! a playoffban meg csak a palánkrengés halod utánuk! a melosok! - egy jó ütközösor gyürüt ér!- scotty boman

Buchek8 2010.05.03. 16:04:02

@spiler: én megértem és jó lenne de jövőre nem álmodjunk ilyenekről szerintem,(megmondták ezek a bzik hogy nem lesz számottevő változás) bár azért nyáron egy jó védő mindenképp érkezni fog remélem.

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.05.03. 20:20:28

ovecskin eligazol a pittsburghbe :D

BVBDortmundLaci 2010.05.06. 12:49:24

@FRee: április 1 van megint?!? :D

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2010.05.06. 21:29:54

@BVBDortmundLaci: Nem vicc, tényleg eligazol . Ajánlatott kapot playoff végéig kell döntenie. 2.soros lenne crosbyék mögött , és jönne mellé montrealbol cammaleri és fedotenko. 90% hogy aláír ,mert azt nyilatkozta ezzel lenne a legnagyobb esélye a stanleyra. :( :)
süti beállítások módosítása