Ovechkin bocsánatot kért

2010.03.17. 03:20

A csapat teljesítménye remek, azért nem szorulna különösebb kommentre a dolog, de a történeti hitelesség kedvéért...

Alexander Ovechkin keddi nyilatkozatában bocsánatot kért Brian Campbelltől.

"Nagyon sajnálom, hogy megsérítettem Briant és remélem, hogy képes lesz hamarosan visszatérni csapatához. Az NHL hoki, testi játék. Mi mindannyian keményen játszunk, minden alkalommal, amikor a jégen vagyunk. Játékosként vállalnunk kell a tetteinkkel járó következményeket és én sem teszek másképp, de nem állt szándékomban megsebesíteni Briant. Ezután is keményen fogok játszani, tisztelettel a csapattársaim és ellenfeleim iránt és szenvedélyesen a rajongóknak. Várom, hogy visszatérjek a csapatomhoz és megteszek mindent, hogy a legjobb játékom tudjam nyújtani."

Brian Campbell valóban kulcscsont és bordatörést szenvedett. Valószínűleg meg is kell műteni, a teljes felépülés 7-8 hetet vehet igénybe.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr51846043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.03.17. 21:08:07

Ez egy vérbeli profi nyilatkozat, Alexander the Great!!! (L)
Knuble ezt is tanulhatja tőle :D

Buchek8 2010.03.18. 15:03:52

Nagyon nem vagy kibékülve azzal a nyilatkozattal :D
süti beállítások módosítása