Senkinek sem megy igazán

2010.03.13. 03:32

A mérkőzés jó iramban kezdődött. Semint arcon törölték egy magas bottal, amit a bírók nem vettek észre. Szerencsére nem volt súlyos, tudta folytatni a játékot. A harmad további részében a Washington dominált, elszórva láthattunk pár vendég próbálkozást is. Emberelőnyben Ovechkin nagyszerű passzából Tomas Fleischmann szerzett vezetést, ám Bochenski révén a Tampa egyenlített még a szünet előtt.

A második harmadban nem tudtuk kihasználni az emberelőnyeinket és ez megbosszulta magát. Shaone Morrisonn lecheckolta Downie-t ami után egy kicsit ápolni kellett, mert vérzett az orra(szegény). Előbb Walker, később Lecavalier jegyzett gólt. Két gólos hátránnyal vonultunk a szünetre.

A harmadik harmadban sem tudtunk maradandót alakítani. Bár Brooksie emberelőnyös gólja még reményt jelentett az egyenlítésre, ám amikor Varlamov lement a csapat fel sem tudott állni rendesen. Megérdemelten nyertek a vendégek.

A védekezéssel nem volt gond, Varly jól védett, viszont a támadásainknak nem volt olyan éle, hiszen csak emberelőnyben tudtunk gólt ütni. Ez a játék kevés lesz Chicagoban.

GOAL SCORERS

TBL:   B. Bochenski (19:11 - 1st) , M. Walker (11:30 - 2nd) , V. Lecavalier (15:12 - 2nd)
WSH:   T. Fleischmann (PPG, 16:54 - 1st) , B. Laich (PPG, 11:09 - 3rd)
GOALIES

TBL: A. Niittymaki

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr41835919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása