Sorozatban harmadik olyan meccs, amin egyik játékosunk mesterhármast szerez. Vasárnap Ovechkin, tegnap előtt Laich, tegnap pedig Semin és ez a második, olyan meccs amin ez sem elég, mert a védelem és/vagy a kapus nem teljesít elég jól.

GOAL SCORERS

WSH:   T. Fleischmann (17:00 - 1st) , J. Schultz (06:39 - 2nd) , A. Semin (15:17 - 2nd) , A. Semin (15:59 - 2nd) , A. Semin (13:37 - 3rd)
OTT:   J. Spezza (06:03 - 1st) , M. Michalek (10:09 - 1st) , D. Alfredsson (PPG, 19:53 - 1st) , C. Neil (18:04 - 2nd) , C. Phillips (02:23 - 3rd) , A. Kovalev (PPG, 07:36 - 3rd)
GOALIES

 OTT: B. Elliott (W)

 

 

 

 

"Ez egy csúnya jelzés volt," - mondta Bruce Boudreau. "Azt gondolom, hogy a védelmünk szörnyű volt és a kapusunk is szörnyű volt."

"A zónákban védekezünk, ahelyett, hogy mozognánk és visszazárnánk a szembenálló játékosra és ez teret és időt ad neki." - mondta Jeff Schultz.

"Ketten is mesterhármast szereztek, az utóbbi két mérkőzésen, ennek elégnek kellene lennie a győzelemhez." - mondta Brian Pothier. "Túl sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek és túl sokszor adtuk el a korongot."

Three star selections
1st:   ANTON VOLCHENKOV
2nd:   ALEXANDER SEMIN
3rd:   JASON SPEZZA

 

Visszatért Semyon Varlamov. Ténykedését az összefoglaló alapján felemásnak érzem, hiszen voltak bravúrjai, de kapott olyan gólokat, amik elkerülhetőek lettek volna. Látszott rajta a meccs hiány, mindazonáltal Boudreau fent hagyta, szóval éreznie kell a bizalmat.

ÖSSZEFOGLALÓ

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr431752493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása