Marcus, Marcus, Marcus

2010.10.06. 19:17

Miközben BB és GMGM is Marcus Johansson dícséretét zengi, a csapattársak is vallottak az ifjú titánról.

"Olyan mint egy kicsi Backstrom, amikor kint van és korcsolyázik. Ugyanolyan típusú játékos, ugyanazzal a korcsolyázási stílussal, ugyanazzal a passzolási stílussal és nyilvánvalóan nagyon okos." - mondta Jason Chimera.

Remek korcsolyázni tudása és gyorsasága mellett szembetűnő a védekezni tudása is. A svéd ligában nem kapott túl sok időt a PK csapatban, ám az előszezonban gyorsan beverekedte magát a washingtoni PK unitba.

"Remek látni, hogy valaki ilyen fiatalon alkalmazkodik az NHL játékához, ezt nehéz tanítani" - mondta ugyancsak Chimera.

"Voltam a legrosszabb játékos a ligában" - mondta kissé(nagyon) eltúlzóan Backstrom. "Svédországban a bulik nem olyan komolyak, mint itt. Ebből itt többet kell tudnod, neked kell az erősebbnek lenned, ez az a dolog, amin mindkettőnknek dolgoznunk kell."

Az SB Nation's DC is úgy gondolja, hogy Johansson egyike, annak a 6 játékosnak akikre idén nagyon érdemes lesz figyelnünk. A többiek: Alzner, Neuvy, Varly, Perreault és Carlson.

Szerző: Buchek8

2 komment

Címkék: marcus johansson

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr162351371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.10.07. 00:44:41

Sajnos MattyPee ugyabár a Hersheyben kezd, de helyes megállapítás a fiatal játékosok roppant tehetségesek. Remélem valami hasonló sikerrel járunk mint a Borussia :)

Nomeg, Bdolog Születésnapot a svéd sihederünknek ;)

Buchek8 2010.10.07. 18:19:36

@BVBDortmundLaci: Én is remélem :)

áá, így már öreg :P :D
süti beállítások módosítása