Ismét hatalmas reményekkel vágott neki a Capitals ennek az idénynek - és ismét akkorát bukott, mint az ólajtó. Oké, a tavalyi nem volt akkora bukás, persze lehet, hogy pár szurkoló azóta is az idegosztály rendszeres bejáró betege, miután 3-0-ról sikerült kiesni még a Conference Quarters-ben.

Ez most sima volt, mint a használt autóbuszkerék. Pedig nem annak látszott előzetesen, mivel úgy mentünk keresztül a Rangersen, mint nyúlon a kamion szokott, a Tampa pedig nagy nehezen átverekedte magát a Pittsburgh-ön, nem sokan fogadtak a Bolts továbbjutására ebben a párharcban. Aztán ma reggel csak ültünk, és néztünk magunk elé: hogyan történhetett ez meg? Elfáradtunk, ennyivel jobbak voltak?

Nos, így:
 

A meccs legjobbja kapitányunk lett, aki nem épp őszinte mosollyal nyilatkozott:
"Nem nyertünk. Ők meg nem vesztettek. Mi kiestünk, ők továbbjutottak. Mindkét csapat azt érdemelte, amit játszott."
A vezetőedző Boudreau annyit tett hozzá, senkinek sem ajánlja, hogy ezek után alábecsüljék a Tampát.

A Tampa története során egyszer, 2004-ben nyert Stanley-t. Most már a kétkedő hangok is elhallgattak velük kapcsolatban, ugyanis innen bárki nyerhet. Emlékezzünk csak a tavaly Canadiensre, akik akkor képesek voltak nyolcadik kiemeltként főcsoportdöntőbe jutni! Jó, a Tampa most ötödik lett az alapszakaszban, de majdnem minden évben van egy tündérmesébe illő menetelés, hogy aztán a végén vagy hős, vagy bukott sztár legyen valamely csapatból.

Mi pedig nem sok mindent tehetünk: fel a fejjel, amennyire lehet, és készüljünk a következő idényre! 
Go Caps!

(köszönöm a szerkesztőknek a meghívást, ígérem, igyekszem megszolgálni a bizalmat.)

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr692880188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2011.05.06. 08:23:38

Köszi :) (Videót forráskód nézetben tudsz betenni;))
Hát majd akkor jövőre, nincs mit tenni. BB valszeg marad de hosszú még az offseason.
süti beállítások módosítása