Az első harmadban Ovechkin passza után Backis volt eredményes, ám mire ezt eldöntötték beletelt öt perc is, mivel lövése átvánszorgott Rask lábai között, éppen csak átgurult a gólvonalon és onnan kaparták ki a vendég védők. Végülis megadták. A harmad vége előtt nem egész 2 másodperccel Wideman lövése talált utat a kapuba.

A második harmadban Bergeron szép akciója után szerzett vezetést a Bruins. Semin véletlenül orrba csapta Chara-t, olya annyira, hogy elert a vér belőle, de tudta folytatni a játékot, Semin nem kapott 2 percet. A harmad vége előtt Ovechkin lőtt kapura és Knuble valahogy bepofozta a kipattanót. Ez a gól is pár perc videózás után ítéltetett szabályosnak.

A harmadik harmadban mindkét oldalon voltak lehetőségek, ám a kapusok nagyszerűen helytálltak és nem változott az eredmény.

A hosszabbításban Wideman arcon csapta Fleischmannt, 2 percet kapott. Az ölünkbe hullott lehetőséggel hamar éltek a fiúk, Backis, Semin, Brooksie volt a pakk útja a kapuba.

GOAL SCORERS

BOS:   D. Wideman (19:58 - 1st) , P. Bergeron (07:55 - 2nd)
WSH:   N. Backstrom (07:36 - 1st) , M. Knuble (19:31 - 2nd) , B. Laich (PPG, 00:44 - OT)
GOALIES

BOS: T. Rask

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása