Az első harmadban nem sokat teketóriázott a Capitals és Semin révén megszerezték a vezetést. Majd emberelőnyben egy gyönyörű mattra játszott akció után Flaischmann kettőre növelte az előnyt. Ez volt az idei alapszakasz 300. gólja. Mason kapust egy Chimerával való ütközés után ápolni kellett, de tudta folytatni a játékot. Theo majd később Laich akadályozásával kettős emberelőny hullott az ülönkbe. Mason kétszer kiválóan védett, ám Green megakadályozta a korong kivágását és a kapu bal oldalába bombázott. A sima emberelőnyben Ovie a semlegesben korongot vesztett amiből végül Vermette volt eredményes.

A második harmadnak állóháború jellege volt. Mindkét oldalon voltak helyzetek. A Blue Jackets vasat is lőtt és Theo többször is remekül védett, az eredmény tehát nem változott.

A harmadik harmadban a Caps kivédekezett egy kettős emberhátrányt. Ám 7 perc 43 másodperccel a vége előtt a CBJ feljött egy gólra. Több találat viszont nem született.

GOAL SCORERS

WSH:   A. Semin (05:54 - 1st) , T. Fleischmann (10:42 - 1st) , M. Green (PPG, 13:44 - 1st)
CBJ:   A. Vermette (SHG, 14:07 - 1st) , A. Vermette (12:17 - 3rd)
GOALIES

 CBJ: M. Garon , S. Mason

 

 

 

 

Three star selections
1st:   JOSE THEODORE
2nd:   ANTOINE VERMETTE
3rd:   RICK NASH

Szerző: Buchek8

1 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr191893168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spiler 2010.04.04. 12:45:47

jelen álás szerint a rangersznek örülnék jobban mivel ök is atlanti divizioban vannak, a fasza lebonyolitás szerint még kétszer nyomnak a flyersel pont a két utolso meccsen!reményeim szerint kicsinálják egymást a pilyvel!!!!!!!!!! mi meg simán továbmegyünk csak anyi a dolgunk hogy leadjuk a pontot a bostonak igy elkerüljük öket ök meg legyengitik nekünk a penst vagy a devilst! gondolatban már döntöben vagyunk! de fasza
süti beállítások módosítása