Az első harmadban a fizikai játék dominált, de a vendégeknek több helyzetük volt, ám 0-0val vonultak a csapatok a szünetre.

Az második harmadban Knuble megtörte gólcsendjét, még ha szerencsével is de bekotorta a korongot, miközben MAF kapus mögött állt. Azután a Pens is szerencsével egyenlített, egy Theo előtt ácsorgó pingvinről a kapuba csurgott a pakk. A rengetek megítélt emberelőny közül Guerin belőtt egyet és vendég vezetéssel vonulhattunk a második szünetre.

A harmadik harmadban Semin emberhátrányban megszerezte a korongot, bravúrosan átcikázott az őt talán kicsit lebecsülő védőkön és kiegyenlített. Nem egész 2 perc múlva Belanger nagyszerű egyéni akciója után Green finoman lőtt amibe Fehr tudott beleérni. Ám a vendégek 3 perc 6 másodperccel a vége előtt Jordin Staal révén kiegyenlítettek.

A hosszabbításban a Capitals dominálta a játékot, de Theonak is bekellett mutatni pár rendkívül fontos védést. Belanger kapumegkerülése után MAF bravúrral védett. Az eredmény nem változott, jöhettek a büntetők.

A vendégek belőtték az első körüket, míg nállunk Backis rontott. A második körben Crosby esélyt sem adott Theonak. ahogy Ovechkin sem kímélte MAF-t. A harmadik körben Guerin kihagyta a sajátját, Semin pedig belőtte, jöhettek a többiek. Theo a 4. büntetőt is védte, ellenben MAF-vel, akinek a szezonközepi formáját idéző Knuble köszönt be, ezzel eldöntve a második pont sorsát.

GOAL SCORERS

PIT:   M. Talbot (02:21 - 2nd) , B. Guerin (PPG, 14:39 - 2nd) , J. Staal (16:54 - 3rd)
WSH:   M. Knuble (01:09 - 2nd) , A. Semin (SHG, 05:36 - 3rd) , E. Fehr (07:32 - 3rd) , M. Knuble (00:00 - SO)
GOALIES

PIT: M. Fleury

 

 

 

 

Three star selections
1st:   ALEXANDER SEMIN
2nd:   JOSE THEODORE
3rd:   JORDAN STAAL

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr571866804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása