Egy pont

2010.03.19. 02:49

Az első harmadban a rombolás volt jellemző, nem is született gól. A másodikban harmadot Corvo nyitotta és zárta góllal, közte Staal szerzett gólt a hazaiak részéről. A harmadik harmadban elaltattak minket és két gólt szereztek de Eric Fehr nem egész 10 másodperccel a vége előtt egyenlített, hosszabbításra mentve a meccset. Így legalább egy ponthoz jutottunk, mert a hosszabbításban egy kommunikációs hiba miatt Whitney előtt megnyílt a terület. Lövését Varly hárította volna, ha több szerencséje van, így hosszabbításban szenvedtünk vereséget 4-3 arányban.

Fleischmann és Chimera kezében legalább 2-2 gól maradt, Backstrom passzai sem voltak olyan jók a harmadik harmadban. Semin és Knuble nem találják a góllövő kesztyűt, botot, amit akarunk...

GOAL SCORERS

WSH:   J. Corvo (00:30 - 2nd) , J. Corvo (PPG, 19:48 - 2nd) , E. Fehr (19:50 - 3rd)
CAR:   E. Staal (PPG, 04:36 - 2nd) , B. Carson (12:44 - 3rd) , C. Larose (18:25 - 3rd) , R. Whitney (04:02 - OT)
GOALIES

 CAR: J. Peters

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr61851376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása