Friss hír - Vokoun aláírt

2011.07.03. 00:34

Pár perccel ezelőtt volt olvasható a TSN-en, hogy Tomas Vokoun aláírt. Már az NHL.com-on is olvasható, tehát már mindenképpen hivatalos.

Vokoun 1 évre írt alá, 1,5 millió dollárért, ami nevetséges ár érte. Bejöttek tehát azok a jóslatok, melyek azt vetítették előre, hogy contender csapatba kevesebbért is aláír.

A 35 éves kapus remek teljesítményt nyújtott egy gyenge csapatban. Az elmúlt szezon során 2,55ös kapott gólátlagot mutatott be, .922es védési hatékonyság mellett. Védési hatékonysága egyébként az utóbbi hat szezon során mindig .919es vagy ennél jobb volt. Az elmúlt 4 évben, legalább 5 ezer védést bemutató kapusok között második - 15 kapus közül - .923as védési hatékonysággal.

Így tehát összeállt a cseh kapus duó :)

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr363033795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása