Draft 2011

2011.06.24. 15:54

Ma hajnalban elkezdődik az idei draft. Csapatunk - ahogy tavaly is - az első körben a 26. helyen fog választani, a Tampa, Boston, Vancouver, Toronto négyes előtt. Már írtunk pár tippet, az első körös választott kilétét illetően és a Face-off blogon is írtak erről - plusz este élő draft követés és chat -, azonban még most utoljára nézzük meg, kik lehetnek még, akik számításba jöhetnek.

Philip Danault: A QMJHL béli Victoriaville Tigres centere. Hatvanegy meccsen 24 gólt és 43 asszisztot jegyzett, miközben +17es +/- mutatót hozott össze. Danault-ot egy old-school stílusú kanadai játékosnak tartják, ami azt jelenti, hogy ő következetesen és odaadóan cselekszik meg - a legapróbb dolgokat is beleértve -  mindent a csapatért.

Tomas Jurco: Az igazi hockey fanatikusok biztosan emlékeznek a videóra, ami Jurco trükkjeiről jelent meg az NHL.com-on. Amellett, hogy nagyon ügyesen trükközik, ígéretzes játékos is. A QMJHL béli St. John Sea Dogs szélsője, 60 meccs alatt +47-el zárt, valamint 31 szerzett góllal és 25 asszisztal. A szlovák fiú a szezon nagy részében Stan Galiev csapattársa és sortársa volt, ezért  számunkra nagyon kedvező lenne, ha kiválasztanánk, hiszen összeszokásuk már megkezdődött, azonban a legtöbb mock drafter a 26.nál előkelőbb helyen rangsorolja.

Azoknak pedig, akik aggódnak a rossz választás miatt, GMGM a következőt üzeni:

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr383011680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása