Irbe nem folytatja

2011.06.10. 03:33

Tegnap megerősítették a hírt, miszerint Arturs Irbe kapusedző nem fog visszatérni a csapathoz a 2011/12-es szezonra. A csapatszóvivő elmondta, hogy Irbe szerződése júniusban lejárna, ám ettől függetlenül úgy döntött, hogy családi okokra hivatkozva nem folytatja a munkát.

A 44 éves Irbe az elmúlt két szezonban egy remek kapus trió munkáját segítette azzal, hogy felkészítette őket az NHL-be való átmenetre. Idén a csapat történelmet írt azzal, hogy a liga történelmében először szerepeltetett egy idényen belül három 22 éves vagy annál fiatalabb kapust, akik 10 vagy több győzelmet el is értek.

Ennek fényében mindenképp elmondható, hogy szakmailag óriási veszteség de ugyanakkor sok sikert kívánunk neki a civil életben.

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: arturs irbe

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr412972214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása