Matt Hendrickset is jelölték az idei Masterton trófeára, amelyet annak a játékosnak ítélnek oda, aki a legjobban demonstrálja a hockey iránti szeretetét és kitartását. Tavaly csapatunk adta a győztes, José Theodore személyében, a megható díjátadót azt hiszem, sosem felejtjük el.

Az összes jelöltet ITT tekinthetitek meg.

Hendricks a nyári training camp idején érkezett egy tryout szerződés keretében és az előszezonban helyet is kapott a lineupban. Ez második teljes szezonjának kezdetét jelentette, hiszen eddig a Coloradon kívül AHL és ECHL csapat között ingázott.

A sokoldalú csatár 25 pontot termelt idén és 14 alkalommal bunyózott, melynek köszönhetően igazi közönség kedvenc lett, csapattársai által is kedvelt figura, aki ha kell megvédi csapattársait, büntető lövései fantasztikusak, fizikális és pszichésen is nagyon rendben van. Februárban két éves szerződést írt alá évi 825,000 dollár ellenében.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr502819152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása