Pihenő napok

2011.03.20. 18:50

Közel 96 órás pihenő ékelődött a sorozatos idegenbeli mérkőzések közé amelyek igencsak eseménydúsan telnek. 2009-es draft eddig is sikeresen mondható ám még egy játékos szerződést kapott. Eddig az első körös Marcus Johansson, Dmitry Orlov (2/55.), Cody Eakin (3/85.), Brett Flemming (5/145.) után a hatodik körben 175. helyen kiválasztott Garrett Mitchell is aláírta 3 éves EL kontraktusát. A 19 éves jobb kezes szélső játékos a WHL-ben pallérozódott a Regina Pats csapatásban. A házi rangsorban 18 góljával a második, míg 32 assistjával a harmadik helyen áll. A fiatal támadó a Hershey Bears csapatához csatlakozik. 4 napos szünetben szó esett még a sérültekről is. Tom Poti hetek múlva térhet vissza a jégre. Varlamov és Green állapota napról napra javulhat és jégre térésük hamarabb várható míg a veterán centerünknek, Arnottra ugyanis szűk 2 hetes kihagyása borítékolható. Nicklas Bäckström már jégre lépett a New Jersey ellen, azonban állapota továbbra sem száz százelékos. Legközelebbi mérkőzésünk a Wells Fargo Centerben lesz, ahol eldőlhet az idei keleti első kiléte. Mivel csoportriválisunk hullajtja a pontokat, így délkeleten biztosan, a konferenciában pedig életben tarthatjuk a reményt hogy az élen zárjuk az alapszakaszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr772756616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.03.20. 18:52:56

Erősödik a Hershey, remek.
Nemrég rádión hallgattam egy mérkőzésünket amelyen GM is jelen volt és nyilatkozott is. Elég komolyan odafigyelnek a fiatal játékosokra amely nagyon helyes. Idén azonban már nem hiszem hogy akár Kugrsyhev vagy Eakin lehetőséget kapna

Buchek8 2011.03.20. 18:56:43

@BVBDortmundLaci: Bizony, kell a jó hátszél, Mitchellre kiváncsi leszek :)
süti beállítások módosítása