AHL-ben szereplő farmcsapatunk a Hershey Bears profi tryout szerződést kötött az idei Junior Világbajnokságon szereplő orosz bal kezes hátvéddel, Dmitri Orlovval. Ez egy jelentős előrelépés a 2009-ben 55.ként draftolt fiatal bekk számára, annak ellenére hogy ez csak "szakmai kipróbálás" szerződés. A hónapok során ha a 19 éves hokis NHL szintű játékossá fejlődik, ahhoz hogy játszhasson a Washington felnőtt csapatában, szignóznia kell a 3 éves entry level szerződést. Egyenlőre azonban annak örülhet a fiatal támadó, hogy csapata a Mettalurg Novokuznetsk nem jutott be a KHL rájátszásába, ezért kerülhetett ilyen hamar sor erre a jelentős szakmai kihívásra.

Újságírói kérdésre, miszerint tart e a tengerentúli kihívástól, így válaszolt: " Természetesen aggódom. Nem tudok hol fogok élni, nem ismerem a környezetet, minden idegen lesz számomra. Nem könnyíti a feladatom hogy teljesen ismeretlen fiatalként érkezem, a ranglista legaljáról kell felküzdenem magam. Hershey Bears az AHL-ben vezető szerepet tölt be, nem lesz könnyű feladatom".
A tehetséges elvtárs Junior VB-n mutatott produkciója nagyszerű volt. Ha töretlen marad a fejlődése 1-1,5 éven belül biztosan bemutatkozhat a világ elit ligájában.

Приветствую Дмитрий Орлов

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr832681213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.02.23. 01:51:29

Nagyon komoly a srác!!!
Remélem Kuznetsovval az idei Training Campban megmutatják magukat és nem lesznek lusták megtanulni angolul mint a drága jó barátom :D

Buchek8 2011.02.23. 05:26:44

@BVBDortmundLaci: Remek, lassan télleg Dinamo Washington lesz a nevünk :D Mondjuk szvsz, ha még jön Kuznetsov is majd, nagyon erősen elfognak gondolkozni még a vezetők is szerintem Seminen, főleg hogy 1 éveknél hosszabb távra gyakorlatilag leköthetetlen.
süti beállítások módosítása