Újabb vereség széria?!

2011.01.15. 03:46

Ideje lenne visszatérni a Földre avagy a jégre. Újabb kudarcok következnek, kíváncsian várhatjuk meddig húzzák cérnával a vezetők. A Winter Classicon mutatott tudatos és eredményes játékokunk eltűnt, kapunkra csakúgy záporoznak a lövések, emberfölényes szituációkat roppant gyengén használjuk ki, márha kihasználjuk. Divízió riválisaink ellen elszenvedett vereségeket követően nemrég újabb követte. Ritkán találkozunk a jelenleg bombaformában lévő Canucks gárdájával, de akkor sem nyújtunk valami emlékezeteset. A visszatérő Boyd Gordon assistját Hendricks ugyan gólra váltotta 5:50nél, innentől kezdve azonban mintha a jégen sem lettünk volna. Edler egalizált, majd a középső harmadban Ehrhoff emberelőnyben leadott kemény lövése érkezett Varly lábai között a hálóba. Chimera a neutrál zónában eladta a pakkot melyet Sedin könyörtelenül kihasznált és góljával már 2 gólos hátránnyal vonultunk szünetre. Ilyenkor a kapuralövési mutató 29-16 volt a vendégek javára...A végén MJo visszahozta a pontszerzés reményét, azonban 41,1-el a mérkőzés lejártát jelző dudaszó előtt üreskapus gólt ért el Daniel Sedin, ezzel megszerezve második gólját és csapata számára a 2 pontot. Vasárnap este ( magyar idő szerint 21:00 ) a szintén pocsék formában játszó Senators csapatát fogadjuk a Verizonban. Ha azon a mérkőzésen is kilátástalan játékkal rukkolunk ki és pont nélkül zárjuk a találkozót, jobban elkezdhet inogni a pad BB alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr782584893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2011.01.15. 03:51:38

Tragédia...hibátlan jelző a csapatra. Sajnos ismét a decemberi önmagunkat idézzük. Egyszer túlvészelte BB és úgy tűnt egyenesbe jövünk, azonban ez nem sikerült...komolyan mondom nagyon kíváncsi vagyok meddig tűrik meg ezt a sikertelen szériát a fejesek így második blikkre

Buchek8 2011.01.15. 07:28:05

@BVBDortmundLaci: Én nem érzem hogy olyan nagy bajok lennének. A Florida ellen 3ról jöttünk vissza, a tampa elleni meg ez belefér ismerve az erejüket idén. Viszont a látott játék aggasztó. Backisnek és Ovechkinnek nem megy, igazából szerintem ennyiről van szó. A po még is is bőven meglehet, ahogy most is bőven vonal felett vagyunk. Jó kor jön ez az ottawa elleni meccs szerintem.
süti beállítások módosítása