Ha Lak nincs, van re vans

2010.12.29. 22:52

Roppant gyenge szóvicc, de muszáj volt megosztanom veletek :)
Mindenki már a Winter Classic lázában ég, ma hajnalban azonban még várt egy csörte a srácokra a Montréal ellen. Rapszódikust teljesítményt nyújt mindkét csapat az eddigi alapszakasz mérkőzések során, azonban sikerült itthon tartani a 2pontot méghozzá shutout-tal. Az első harmad végén a sok sérült miatt isméát lehetőséget kapó Jay Beagle szerzett brilliáns gólt. Rögtön vezető gólunk után a támadóü harmadban megszerezte a bulit Steckel majd Alzner tüzelt, a kapu előtt Hendricks és Dave okoskodta a kapuba a pakkot, azonban a játékvezető már azelőtt belefújtak a sípjukba mielőtt átjutott volna a vonalon a korong. 37,5 volt hátra a harmadból mikor Bäckström zseniális passzt adott Green számára aki élt a lehetőséggel és két gólos vezetéssel sétáltunk az öltötőbe. A középső harmadban nem esett gól, azonban a záró harmad végén kapitányunk üres kapus góljával alakult ki a végeredmény, 3-0.

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr922547141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BVBDortmundLaci 2010.12.29. 22:55:25

Minap magasztaltuk a kíváló 3. és 4. soros embereink teljesítményét, ezt alátámasztandó módon megjelent Beagle...Ez a csapat történelmet írhatna, bevéshetné magát az NHL nagykönyvébe ha rendbe kapná a védelmét és sikerülne megtalálni BB-nek az egészséges egyensúlyt (lásd Vancouver) a sorösszetételek szempontjából

Buchek8 2010.12.30. 08:04:09

@BVBDortmundLaci: Már nagyon közelít felé, vagyis inkább nincs már olyan összeállítás, vagy nagyon kevés amibe nagyon nem menne. Ezzel így sima PO, aztán majd Ovi is elkezd játszani. :)
süti beállítások módosítása