Az utolsó...

2010.12.27. 23:36

December 28 vs. Montreal Canadiens at Verizon Center      
Time:
7:00 pm
TV: Comcast SportsNet
Radio: 820AM, 1500AM and XM
Pre-Game: Pre-Cap Podcast on washingtoncaps.com at 2 p.m.

Montreal Canadiens (20-14-2)
Washington Capitals (21-12-5)


...tánc, aztán mindennek vége, szól az örökzöld sláger. Azonban most annál többről, sokkal többről van szó. Az év utolsó fellépése hazai pályán, az utolsó mérkőzés 2010-ben, az utolsó mérkőzés a Winter Classic előtt, az utolsó csapat amely ellen playoff mérkőzést játszhattunk. A montrél elleni hazai fellépésen Gordon játéka percről percre változik. Lábsérülése folytán kihagyta az utolsó hat mérkőzést, korcsolyázni azonban már tud, a kérdés azonban a hegek szereplése a jobb lábán, ha nem szakad fel a seb valószínűleg pályára léphet. Csapatunk edzője "Kétlem hogy játszani fog.", vélekedett Poti esetleges játékáról, aki éppen a hazai Pittsburgh elleni csörtén szenvedett sérülést. A maródiak névsorát gyarapítja a haza közönségkedvenc Mathieu Perreault, akinek tegnap az orra tört el, jelenleg is csak szájon keresztül tud lélegezni ami nem éppen a legalkalmasabb az oxigén felvételére. MJo jól van, ugyanakkor BB ódzkodik szerepeltetésétől hiszen rendszeresen visszatérő sérülései vannak. Schultz a mérkőzés előtt korcsolyát húz, azonban az ideális időpont egészsége szempontjából az új esztendő első napjára esne. Sérültekből sajnos nincs hiány, azonban jó lenne győzelemmel hangolni a biztosan parázs, szikrázó csatát hozó Pittsburgh elleni mérkőzésre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr42543032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2010.12.28. 06:02:52

Ez nekem kifog maradni szal majd a Classicra jövök. Habson bosszút kell állni :D

BVBDortmundLaci 2010.12.28. 22:40:57

@Buchek8: Abszolút bosszút kell állni, de egy "hájlájtot" nézz meg mindneképp, bár az összefoglalóba úgyis csatolom :)

Kérdés
Nemtod mi a kékeres bráner van a KiloNet közvetítésekkel???Az utóbbi napokban eltűntek és a SportZone uralkodik ami egy kalap fos...illő lenne megdönteni a rendszert

Buchek8 2010.12.29. 21:12:10

@BVBDortmundLaci: Már van, legalább is én a Sharks - Kings meccset azon néztem.

Beagle remek gólt lőtt, Varly SO, nagyon helyes kis meccs lehetett az összefoglaló alapján.
süti beállítások módosítása