Winter Classic prológus

2010.12.23. 01:35

 - Crosby gratulált Andrew Gordonnak első NHL góljához, hiszen ők földiek és az évek során a Capsel való rivalizálás ellenére megőrizték barátságukat.  - Matt Bradleyt elvesztettük 2-4 hétre, hiszen eltört az ujja.

 

December 23 vs. Pittsburgh Penguins at Verizon Center     
Time: 7:00 pm
TV: Sport 2, ESPN America
Radio: 820AM, 1500AM and XM
Pre-Game: Pre-Cap pre-game podcast on washingtoncaps.com at 2 p.m.

 

Az ellen, győzelmi sorozatuk megszakadása után ismét a győzelem útjára lépett, hiszen lelépte a Coyotes együttesét 6-1 arányban - és jelenleg a Cats ellen is vezetnek. Kapott gólok tekintetében jóval jobban állnak nálunk, támadó alakulatuknak pedig újra tagja Malkin akit a remek formában játszó Crosby segíthet. Mivel minden meccs más, nem mondhatjuk teljesen egyértelműen, hogy ez a mérkőzés előre vetítené a Winter Classic kimenetelét, de arra számíthatunk, hogy azért valami mégis kiderül abból, hogy mire is kell majd számítanunk az új év első napján a Heinz Fielden. Csapatunk bár újra a győzelem útjára lépett, de a sok sérültnek köszönhetően a hazai pálya ellenére sem várhatjuk egyértelmű előnnyel a meccset, hiszen Hershey játékosaink, bár remekeltek, de az egy nagyon nem önmagát idéző New Jersey ellen volt. Mindenesetre mint mindig, minden Pens elleni meccs különleges, ezért kiemelt figyelmet érdemel ez a mérkőzés.

Tavaly minden Pens elleni meccset megnyertünk, ám idei bukdácsolásunk miatt - és a Pens remek szereplése miatt - idén erről csak álmodhatunk, viszont egy esetleges siker erős önbizalom növelő hatással lenne a csapatra és a Winter Classichoz való hozzáállásunk - amivel egyébként sincs probléma - is még felfokozottabb lenne. Mivel Ovechkin a góllövést tekintve nincs élete formájában, ezért másoktól kell váltani a megváltást. Ez ügyben az egyik kulcsszereplő MattyPee lehet, egy kettes most is jól jönne tőle, ahogy bárki mástól is.

 

ROCK THE RED!!!

Szerző: Buchek8

9 komment

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr622533881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spiler 2010.12.23. 10:02:41

szevasztok tesókáim! ez uton szeretnék nektek kellemes ünnepeket kivánni, és gratulálni az oldalhoz megint! kib nagyok vagytok! nem igazán érek rá de minden meccset láttam és megkell mongyam örülök annak hogy ilyen nehezen megy mostanság! végre mi is rákényszerülünk a változásra! pl: BB csá! tetszik a játék és nagyon bejön ahogy a király viselkedik! elöször PÁLYAFUTÁSA során alázzattal játszik!!!!!!!!! a védel meg az edzö!!! mindig is montam!D:D: csokolak benneteket! és akkor továbra is!
ROCK THE RED!!!! CAPS FANSSS!!!!!!

Buchek8 2010.12.23. 16:30:04

@spiler: Köszönjük :) Kellemes ünnepeket neked is!!!! :) ROCK THE RED!!!

Buchek8 2010.12.23. 19:39:25

Neuvy kezd a kapuban, Hendricks nem játszik sajnos ha minden igaz :/

BVBDortmundLaci 2010.12.23. 20:30:02

@spiler: Békés, Kellemes ünnepet neked és kedves családodnak is spiler ;)

Buchek: Kuznetsovot meg is lesem az U-tornán, kíváncsi vagyok az elvtársra. Szerintem megtartani nem lesz nehéz..Ovechkin mellett játszhat, csapatunknak van közönsége, több orosz játékos is megfordult a csapatnál és az egyetlen "komoly" draftunk idén. A Traktor pedig korrekten áll hozzá és a pályafutásához, nem lesz itt gond :)

Holnap is melózom, 9től 14:30ig, de nincs az az Isten hogy ne nézzem meg élőben a meccsünket :)
Hendrickset nagyon sajnálom, nagyon nagyot fut idén.

Kollega, ezúton kívánok neked is Békés, Kellemes Ünnepeket ;)
Remélem a karácsonyfa alatt hajnali fél4 magasságában már ott tudhatjuk a rangadóról behúzott 2 pontot :)

Buchek8 2010.12.23. 20:40:25

@BVBDortmundLaci: Jogos amit mondassz, nem lesz itt gond tényleg, sorra épülnek majd be a remek prospectek, Mojo is egyre jobb lesz :P - hogy a svéd vonalról se feledkezzünk meg - :D

Mivel Kari van ezért lesz ami lesz, nem fogok kritizálni senkit semmiért, csak egy jó meccset akarok :)

Köszönöm, viszont kívánom neked is :) Remélem úgy örjönghetünk örömünkben mint a kisgyerek a reklámban :D (na jó, annyira idétlenül azért nem xD)

Buchek8 2010.12.24. 00:26:53

na lassan ROCK THE RED!!!Mindenkinek kurva jó meccs nézést és Caps győzelmet kívánok!!!!GO CAPS, GO BACKIS!!!!!

BVBDortmundLaci 2010.12.24. 01:06:56

@Buchek8: Ovie bemelegítő kis sapkája nagyon dizájnos :)

Buchek8 2010.12.24. 01:57:42

@BVBDortmundLaci: Malkin is kapott egy sapkát xD

Buchek8 2010.12.24. 02:58:05

Jó kis meccs, Beagle meglepően jól tolja a szekeret, Greenek is kellett már a gól.
süti beállítások módosítása