Super Swede

2010.11.25. 03:38

Az első harmadban a hármas vereség sorozat előtti formában játszott a csapat. Az elején ugyan nem volt különbség a csapatok között, sőt, inkább a hazaiak domináltak és Varlamov csak nagy szerencsével úszta meg a gólt egyik védése után. Ám ezután csapatunk rátalált a játékra. Szépen játszottak és ha szerencsével is ugyan, de megszerezték a vezetést Backstrom révén. Ovechkin lövése után valahogy betudta kotorni a pakkot Peters kapujába. A harmad történetéhez tartozik még, az hogy Brads bunyózott, amiben nagyokat kapott és be is kellett mennie az öltözőbe, ám tudta folytatni a játékot, kemény srác. A támadók - kis túlzással -  egy meccsre való helyzetet dolgoztak és hagytak ki ebben a harmadban de a lényeg az volt, hogy előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A második harmadban sem változott a felállás. A hazaiak többnyire csak emberelőnyben tudtak veszélyesek lenni, ám Varlamov remek napott fogott ki és mindent védett. Ovechkin remek palánk melletti munkája után Backstromhöz került a korong, aki nagyszerű egyéni megmozdulás után megszerezte második gólját is a meccsen. A második szünetre csapatunk 2-0ás előnnyel vonulhatott.

A harmadikban már nagyon érett a Carolina gólja, az elején még a szinte üres kapus helyzetet is vasra lőtték, ám Samsonov révén sikerült szépíteniük és ezzel megakadályozták, hogy ismét otthon nullázuk őket. Eric Staal révén pedig 12 perccel a meccs vége előtt már egyenlítettek a hazaiak. Erskine trippingjéért megítélt emberelőnyt használta ki a Canes. Ezután az Alzneren elkövetett Skinner slashingért megítélt emberelőnyt Brooks Laich váltotta gólra Ovechkin lövése után. Ovechkin tehát minden gólban szerepet vállalt, elmondható tehát, hogy jót tett neki a Devs elleni 3. soros látogatás :) Az eredmény már nem változott, üres kapura legalább 5, de inkább 10 lehetőségből nem tudtunk gólt szerezni, ám ez nem változtat a tényen, hogy megérdemelten gyűjtöttük be a 2 pontot.

Szerző: Buchek8

Szólj hozzá!

Címkék: gameday

A bejegyzés trackback címe:

https://capitals.blog.hu/api/trackback/id/tr192471779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása